1 In Annika tipsar/ Hälsosam livsstil - tips & inspiration

Fyll skafferiet inför hösten – 30 % på livsmedel hos Bodystore

banner annonslänk bodystore

Hösten gör sig allt mer påmind och i år ser jag faktiskt fram emot den. Jag är en person som lever för sommaren och brukar känna sorg när den är över. Samtidigt så älskar jag när hösten och vardagen kommer tillbaka med känsla av rutiner och möjlighet till positiva förändringar.

Nya ritualer – njut av hösten

Bodystore har en kampanj just nu på temat Nya ritualer. Känns så peppande och inspirerade nu inför hösten. Alla vi som har signat upp oss till deras nyhetsbrev får härliga tips direkt till vår mail-box men de ger även inspiration på hemsidan.

Så här kan man läsa på Bodystore.com:

När allt återgår till det vanliga uppstår en ny möjlighet: att förändra det vanliga. Det är ett perfekt tillfälle att skapa egna ritualer för ens egen skull, sin helt egna vital-ritual. Exakt vad dina ritualer ska innehålla och innebära väljer du själv men här kommer några förslag vi själva testat:

 1.  Börja dagen med att ligga kvar i sängen en liten stund och känn hur lagom varm din kropp är och hur skönt det är att ha fått vila. Tänk på vad som är viktigt för dig just idag i form av enkla lustfyllda, rofyllda mål – som att känna lyckan i att cykla, skratta med någon du tycker om eller att ta en omväg genom ett vackert parti på väg till jobb, studier eller affär.
 2. Drick ett glas klart gott vatten i stillhet innan frukost och känn hur du fyller på din kropp med något av det viktigaste den behöver.
 3. Gör några andningsövningar och visualisera hur de hjälper att syresätta varje cell i din kropp. Känn ditt hjärta slå och försök mentalt följa blodets väg genom hela din kropp i en enkel mindfulnessövning.
 4. Njut av en vegansk frukost som är snäll mot både din hälsa och naturen. Att börja dagen med en god och nyttig frukost leder ofta till att man fortsätter att äta bra även lunch och middag.
 5. Avsluta dagen i samma stil som du började den: tänk efter vilka lustfyllda och rofyllda ögonblick du upplevt under dagen som gått och tänk på vad du helst skulle vilja drömma om.
 6.  Små förändringar kan göra stor skillnad för ditt välmående. Visualisera gärna dina ritualer som en välgörande droppe som ger stora ringar på din tillvaros vatten. 

Vad är dina tips inför hösten? Hur gör du för att hålla dig frisk, stark och glad?

Upp till 30 % på flera favoriter

I samband med denna kampanj så har Bodystore flera bra erbjudanden. Bland annat upp till 30 % på livsmedel. Något jag tog tillvara på och beställde hem flera av mina favoriter:

husk maghälsa tillskott
mandelsmör
signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Majvor Svensson
  15 september, 2020 at 17:17

  Tycker du är för härlig <3<3<3

  Här kommer några supertips från mig <3

  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

  Eller min favorit:

  https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Jag handlar genom denna sidan för att få pengar tillbaka:

  http://www.refunder.se/b/Spara50länk

 • Leave a Reply