0 In Annika tipsar

Julklappar till julklappsspelet

Någon mer än jag som börjat längta till jul med ljus, mys och allt annat som här därtill? Hemma hos oss kommer det inte dröja länge innan ljusslingorna kommer upp ute och så sent som igår planerade jag julafton ihop med mamma. Vi har som tradition att vi vuxna spelar julklappsspelet och jag vet att vi inte är ensamma om det. Idag tipsar jag om sidan julklappen.se där du enkelt kan hitta fina julklappar i flera prisklasser, som passar perfekt till julklappsspelet.

Mina tips till julklappsspelet

  • Personlig kortlek – en kortlek som du kan göra personlig genom att ladda upp egna foton och bilder. Du kan alltså ladda upp bild på barnen eller senaste semestern och ha som bakgrund på din personliga kortlek.
  • Ögonkudde – som en vetekudde fast för ögonen som både kan svalka och värma varsamt. Hjälper till med avslappningen. Jättehärligt och avslappnande för ögonen. En lugn stund till den som får denna klapp.
  • Planera för din lycka – den otroligt fina boken från Sanna Sporrong. Älskar denna! Perfekt för att hjälpa någon du har kär att planera upp en bra start inför nästa år.
  • Rivsalt – hela bitar av kvalitetssalt som sätter guldkant på matlagningen. De finns i olika färger och är även en snygg inredningsdetalj i köket.
  • Pusselmatta – pussel är ju supermysigt under mellandagarna och då passar det ju perfekt med en pusselmatta. Enkelt att lägga undan pusslet när bordet behövs till annat.
jul hyacint

På julklappar.se kan du enkelt hitta ett stort utbud av fina julklappar som passar perfekt till julklappsspelet. Du kan söka i olika prisklasser från 50 kr till över 10 000 kr. Du kan även söka enligt olika kategorier som till exempel matlagning, inredning med mera. Om du söker efter något till en särskild person, kanske kollega eller syskon och då kan du även anpassa din sökning efter det.

Hemsidan är enkel att navigera och hjälper dig att hitta det du söker.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply