Medisera erbjuder dig hjälp att få ovärderliga insikter om din hälsa, genom smidiga blodprov. Du kan snabbt och enkelt ta ditt blodprov direkt efter beställning vid din närmsta provtagning. Efter att ditt blodprov har analyserats, får du smidigt dina provsvar i mobilen (eller dator) tillsammans med utlåtande från läkare.

Jag har fått möjlighet att ta deras hälsotest Hälsokontroll Stor och berättar i detta inlägg mer om testat och vad några av de viktiga värdena säger dig.

medisera hälsokontroll
Annika Malm

Medisera – Hälsokontroll Stor

Hälsokontroll Stor är en omfattande hälsokontroll som kartlägger och analyserar blodvärden. Resultaten ger dig viktiga insikter om din hälsa och om du eventuellt ligger i riskzonen för vissa sjukdomar.

Detta får du när du väljer Hälsokontroll Stor:

Vilka blodmarkörer testas?

Totalt 35 blodmarkörer testas och du kan se en komplett sammanställning hos Medisera. Några exempel är:

Varför ska du ta Hälsokontroll Stor?

Genom att ta Hälsokontroll Stor, så tar du makten över din hälsa. Du ger dig själv kontroll. Du får snabbt och enkelt svar på viktiga blodmarkörer som ger dig ovärderlig kunskap om din hälsa.

Kanske har du en misstanke om att något inte stämmer. Kanske känner du dig extremt trött, blir lätt och ofta förkyld eller upplever att din förbränning inte är som den ska. Du har kontaktat den offentliga vården men känner inte att du blir tagen på allvar. Du kan enkelt själv ta kontrollen och genomföra en Hälsokontroll och på så sätt på de tydliga svar kring din hälsa.

Medisera hjälper dig genom snabba och enkla tester med utlåtande från licensierade läkare. Boka din Hälsokontroll Stor här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *