banner annonslänk bodystore

Denna vecka får du 20 % på ett helt köp från Bodystore med koden OFF20. Gäller veckan ut och på allt förutom redan nedsatta produkter, Great Earth, Holistic och Concept 2.

20 % på allt hos Bodystore

Jag tänkte så sent som härom veckan att det var ett tag sedan nu som Bodystore hade en sån där riktigt rejäl kampanjkod. De har ju dem titt som tätt men nu var det ett tag sedan sist.

Så riktigt nöjd blev jag när ett mail damp ner i min inkorg med tipset om att de denna vecka ger 20 % på ett helt köp med koden OFF20.

Perfekt läge att fylla på i skafferiet med de eviga favoriterna.

Mina favoriter och tips från Bodystore

Om du besöker min sida, eller min butik, hos Bodystore så hittar du snabbt och enkelt till mina favoritprodukter men jag tänkte ändå lyfta fram en handfull produkter lite extra här idag.

annika malm bodystore
  • Kollagen – få har väl missat allt som skrivs om kollagen just nu. Ett riktigt bra proteintillskott som jag själv tar varje dag (rör ner en matsked i gröten). Hjälper till att hålla leder mjuka samt hud, naglar och hår friskt och fräscht. Läs gärna mitt inlägg 5 anledningar att äta kollagen.
  • Chiafrö – chiafrö är ett grymt fibertillskott och en vegetabilisk källa till omega-3. Det använda dagligen hemma hos oss i allt från gröt och topping på yoghurten till chiasylt och chiapuddingar.
  • Nötsmör – allt oftare misstänker jag att mitt förhållande till nötsmör inte är helt sunt… Jag älskar det sååå mycket och även om det är gott så kan det lätt bli för mycket. Men jag måste ändå tipsa om mandelsmöret från VitaPrana. Så jäkla gott!
  • Kokosolja – typ panik om kokosoljan är slut hemma. Får liksom inte hända. Funkar till allt från att ta bort smink och smörja in torra händer till matlagning och bakning. Rör ner en tesked i frukostgröten för längre mättnad eller ta en tesked i eftermiddagskaffet för en skön mättnad fram till middagen. Läs gärna mitt inlägg Varför jag äter kokosolja varje dag.
  • Äppelcidervinäger – jag har tagit upp vanan igen att dricka ljummet vatten med äppelcidervinäger. Hälsofördelarna är många men en av mina anledningar just nu är att balansera syra-bas-balansen i kroppen då jag ligger ganska högt i mitt proteinintag. Läs gärna mitt äldre inlägg om Varför jag dricker äppelcidervinäger varje dag.
kollagen tillskott
Kollagen som tillskott
mandelsmör vitaprana bodystore
Mandelsmör från VitaPrana

Vad har du för favoriter? Produkter som du alltid vill ha hemma och inte klarar dig utan? Dela gärna med dig i kommentarerna.

Ofta får jag jättebra tips från er och gillar verkligen när ni delar med er.

annika malm