0 In Annika tipsar

Veckans erbjudanden hos Bodystore

banner annonslänk bodystore

Jag såg att Bodystore har flera riktigt bra erbjudande denna vecka. Bra deals på många fina produkter för alla oss näringsjägare och hälsonördar. Därför tänkte jag skriva ett inlägg och tipsa om mina bästa tips.

Annika Malm inflyttad nya huset

Veckans erbjudanden hos Bodystore

20 % på produkterna från Urtekram

Urtekram är ett varumärke från Danmark med ett brett utbud av naturliga hud- och hårvårdsprodukter plus ekologiska livsmedel. Några av mina favoriter är:

urtekram ekologiska kryddor

15 % på allt från Nordic Superfood

Kollagenet från Nordic Superfood har jag tipsat om tidigare och är en av mina favoriter. Baserat norsk vildfångad torsk. Även deras superpulver med blåbär, aronia och svarta vinbär kan jag rekommendera. Mycket gott i en smoothie!

kollagen tillskott

15 % på skonsamt järntillskott från Solgar

Tillskott av järn är något som många av oss kvinnor behöver. Många av oss äter inte så mycket kött och lever stressiga liv. Det ökar behovet. Men har man en känslig mage så kan bra tillskott som fungerar ibland vara svårt att hitta. Då är järntillskottet från Solgar mitt tips. Deras Gentle Iron är snällt och milt mot magen.

Hoppas du får användning av tipsen och du får gärna tipsa mig tillbaka om bra produkter som du gillar som jag kanske inte har upptäckt än. Lämna gärna en kommentar med dina tips!

annika malm

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply