0 In Personligt

Snygg och bekväm ryggsäck från Gaston Luga – 15 % och present på köpet

samarbete gaston luga

Koden annikaGL15 ger dig 15 % rabatt på alla produkter från Gaston Luga. Just nu får du även en gratis necessär (värde 895 kr) samt en presentinslagning vid varje köp (t.o.m.) 14/2 2019.

Förr var jag mer åt slit och släng hållet. Köpte mycket och alltför sällan kom många saker till användning. Jag pratade om det vid inflyttningen i nya huset att jag de senaste åren allt mer känt att jag har hittat min stil och upplever inte mig själv lika spretig längre.

När jag hittade min stil och vad jag vill ha, så har det lett till något positivt. Jag är mycket mindre slit och släng nu skulle jag säga, och spontanköper färre saker som jag sedan inte använder. Jag köper hellre lite mer rejäla saker och använder dem mer.

Älskar min nya ryggsäck från Gaston Luga – helt min stil

Ett exempel är min nya ryggsäck från Gaston Luga. Så bekväm, praktisk och stilren. Helt min stil. Gaston Luga har många riktigt snygga ryggsäckar både i olika storlekar och modeller.

Min svarta heter Pråper och jag är som sagt, riktigt nöjd med den. Det får plats otroligt mycket i den och den är skön att bära på ryggen.

gaston_luga

gaston luga rabatt

gaston_luga

15 % hos Gaston Luga med min kod + present


Som jag skrev inledningvis så ger koden annikaGL15 dig 15 % rabatt hos Gaston Luga. Koden gäller tillsvidare.

Fram till Alla hjärtans dag så får du även en necessär  (värde 895 kr) och presentinslagning på köpet. Här kan du se hela Gaston Lugas utbud.

gaston_luga

annika malm

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply