3 In Personligt

Frukostinspiration a’la clean eating

Igår fick jag en helt underbar kommentar här på bloggen som verkligen gjorde mig jätteglad! Kommentaren kom från en tjej som hade testat mitt recept på kokosgröt och hon skrev så här:

Men! Vilket supergott recept på kokosgröt! Jag gillade kokosgröt tidigare, men det här receptet slår allt annat med hästlängder. Den krämiga konsistensen gör så mycket. Stort tack! ?

Det gör mig oerhört glad när ni tar er den där extra minuten för att lämna en liten kommentar till det ni läst. Det är så roligt att blogga när jag får kontakt med er där på andra sidan och ni ger mig så mycket inspiration och lust till att fortsätta! Så tack alla ni som tar er tiden och lämnar en liten kråka!

Det var ganska längesen jag gjorde kokosgröten, som är en av mina egna favoriter, och kommentaren igår gjorde mig påmind om den. Därför fick det så klart bli dagens frukost ihop med en skivad kiwi och lite osötad mandelmjölk.

Kokosgröt med kiwi - perfekt start på denna lördag

Kokosgröt med kiwi – perfekt start på denna lördag

När jag letade upp receptet på kokosgröten imorse så fastnade jag lite grann bland mina andra frukost-recept. Det finns faktiskt en hel del där så kika gärna runt själv. Valde ut några av mina andra favoriter och länkar till dem här nedanför:

Proteinrik variant på risi-frutti

Bananpannkakor

Äggröra och fröknäcke

Bovetegröt

Äggmuffins

Scrambled pancakes

Varför inte testa en ny frukost redan imorgon?

frukost clean eating

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Veckanoutmaning nr 1 – frukost |
  11 april, 2016 at 10:02

  […] tycker att det är när ni lämnar en kommentar och när jag får kontakt med er läsare där ute (du kan läsa inlägget här). Och när jag sprang där och försökte tänka på annat än hur jobbigt det var så började jag […]

  • Reply
   admin
   13 april, 2016 at 05:42
 • Reply
  Vad är en bra frukost? |
  1 maj, 2016 at 11:36

  […] Frukostinspiration a’la clean eating […]

 • Leave a Reply