0 In Personligt

Marmor – mitt sätt att skapa vardagslyx

Inlägg i samarbete med Cervera AB

Min senaste förälskelse stavas marmor. Jag fullkomligt älskar det! Så galet vackert och ger en känsla av lyx om du frågar mig. Tyngden, den släta ytan, marmoreringen, glansen. Så vackert! Tur för mig att marmor är en av de stora trenderna just nu och att utbudet är enormt. För att pigga upp mig själv de senaste veckorna så har jag unnat mig en hel del nya fina saker till hemmet och självklart har det blivit en del saker i marmor.

marmor-cervera-6

Naturmaterial

Jag älskar naturmaterial. Det känns så tryggt och stabilt på nåt sätt. Det är sällan jag använder skärbrädor i plast. Egentligen bara när jag ska skära kyckling då jag är osäker på om jag får rent skärbrädan ordentligt efteråt om jag använder trä. Den här stora skärbrädan i marmor på bilden ovan är en av sakerna som jag unnat mig. Den är rejäl (46*30 cm), snygg och ger en härlig känsla av vardagslyx här hemma i köket.

Smidigt att shoppa online hos Cervera

Jag har ju varit sjukskriven från mitt jobb de senaste veckorna och en dag när jag satt hemma så klickade jag mig in till Cerveras hemsida. Jag gick här hemma i mina raggsockor och myskofta så kände mig så där sugen på att ge mig ut bland folk. Perfekt då att kunna plocka ihop en liten korg med fina grejer och hämta ut ett par dagar senare i min närmaste Cervera butik. Riktigt smidigt! Här nedanför ser du några av de saker jag valde att unna mig själv.

marmor-cervera-5

marmor-cervera-2

marmor-cervera-3

Mer marmor-inspiration

Som sagt, marmor är just nu, till min stora glädje, verkligen poppis och typ allt går att hitta med marmor. Antagne äkta sten eller så i alla fall snyggt fake-mönster. Här är några favoriter som går att hitta hos Cervera AB:

marmor-siffror

  1. Skärbräda 49,5*18 cm
  2. Vägg-klocka i marmor
  3. Skärbräda (46*30 cm)
  4. Ljusstake
  5. Ljusfat (30*12cm)
  6. Tvålpump

Missa inte Cerveras grymma erbjudande på porslin

Om du inte är tokig i marmor som jag så vill jag innan jag går tipsa om att Cervera just nu har 25 % på porslin. Ett grymt bra erbjudande som gäller oktober ut. Jag funderar starkt på att göra en beställning till på deras vackra porslin Harmony

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply