0 In Personligt

Enskild kostrådgivning – låt mig hjälpa dig må bättre

Inlägget innehåller reklam för mina tjänster inom kostrådgivning.

Det är så otroligt inspirerande att få ta del av era kommentarer här på bloggen, Facebook och instagram. Det ger mig så mycket att se att ni gillar och testar recept, råd och annat som jag delar. Det är som att min egen historia med övervikt och magproblem har fått en mening. Det nu är en erfarenhet som är en styrka hos mig när jag hjälper och inspirerar andra.

Läs mer:

>> Hur jag gick ner 40 kg och slapp min ständigt strulande mage

Jag utbildade mig till licensierad kostrådgivare för två år sedan nu och har sedan dess haft glädjen att möta hundratals personer i både mina kurser och min kostrådgivning. De senaste året har fokus legat på mina kurser men jag har fått många förfrågningar om enskild kostrådgivning så därför har jag valt att ta upp den delen igen.

Clean Eating by Annika

Enskild kostrådgivning – låt mig hjälpa dig må bättre

I menyn högst upp på bloggen kan se de en flik som heter ”Kostrådgivning: Tjänster & kurser”. Om du klickar dig in där så kan du se alla mina erbjudanden. Just nu ligger kurserna lite i vila då jag håller på att byta digital plattform och ska uppdatera dem med mer filmat material. Men du kan även där se alla upplägg inom enskild kostrådgivning som jag erbjuder.

Jag erbjuder fyra olika upplägg: basic, small, medium och large. Basic är ett enkelt och prisvärt upplägg som du kör på egen hand medan large ger dig 12 veckors coachning tillsammans med mig där du bland annat kommer lära dig lyssna till din kropps sanna hunger för att hitta en strategi som får dig att må bra livet ut, du kommer lära dig att komponera din tallrik så att du lär dig att äta ”bra” och lagom och tillsammans utvärderar vi tiden som gått och sätter nya mål framåt.

Spana in mina tjänster inom kostrådgivning >>

Om du är intresserad eller har frågor, maila mig på kostradgivning@cleaneatingbyannika.se så återkommer jag så snart jag kan.

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply