1 In Personligt

Bra start på året

God morgon!

Hoppas ert 2015 har börjat så som ni vill! Jag älskar känslan av en ny början och ett så tydligt nytt kapitel. En härlig känsla att tänka att man har ett helt år framför sig som är tomt och som du kan fylla med det innehåll du vill. Så klart kan man göra en sån nystart vilken dag som helst på året men det är något särskilt med ett helt nytt år.

Vi var sega här hemma allihop igår. Barnen tog sovmorgon till 9 vilket är v ä l d i g t ovanligt i det här hemmet. Det blev en seg dag och jag gick och suckade hela dagen åt att jag sagt att jag skulle ut och springa. Mannen stack till gymmet och det gjorde det ju inte precis enklare för mig att fega ur och inte gå ut och springa. Men under dagen piggnade jag så smått till allt mer och kl 5 på eftermiddagen så åkte springkläderna på och jag gav mig ut. Det stämmer verkligen att man aldrig ångrar ett träningspass. Det var så skönt och jag kände mig som en ny människa när jag kom hem igen.

Ni vet ju att jag satt upp flera mål för mig själv inför 2015. Läs härom du missat det.

Igår fick jag gjort de första två träningspassen av de 250 som jag ska genomföra under året. Det blev först 45 min rask promenad med barnvagnen och sedan 40 min löpning.

Jag la också upp på mitt instagram (@cleaneatingbyannika) den första matdagboken i bilder. Detta kommer jag att göra under 100 dagar. Om du har instagram så får du gärna följa mig där!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/884/45365667/files/2015/01/img_4154.jpg

Jag såg att Annika Sjööm är med på tv4s Nyhetsmorgon idag och lagar paleo/stenålderskost. Jag tor jag missat det tyvärr men ska se om jag kan hitta inslagen på nätet. Hon har ju kommit med en ny bok som verkar jättehärlig och full med goda recept.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/884/45365667/files/2015/01/img_4052.jpg

Det är mycket prat om motivation nu för att hålla igång sina nyårslöften. Jag ska försöka få ihop ett inlägg under dagen med mina tankar kring motivation.

Annika

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    tessfriis
    2 januari, 2015 at 16:31

    Härligt, bra jobbat!

  • Leave a Reply