0 In Crossfit & träning/ Personligt

Helgen som gått

Hoppas att ni har haft en bra helg! Här hemma hos oss blev det en lugn och mysig helg även om vädret inte var det bästa. Någon mer än jag som är sjukt sugen på vår nu? Några snödroppar tittar upp i rabatten och ger ändå hopp om att den är på g.

Jag inledde lördagen men ett pass på gymmet med fokus på ben och rumpa. Jag älskar verkligen mina lördagsmornar i gymmet. Vi är 4-5 ”stammisar” som är där tidigt på morgonen och det ligger ett så skönt lugn i luften. Jag brukar lyssna till någon härlig podd i telefonen under tiden som jag gör mina övningar.

IMG_0092[1]

Jag hittade också en ny favorit i gymmet – Stairmaster. Jag har sett att många av er andra gillar den och skriver om den på era bloggar. Det är som en rullade trappa som man går upp upp upp i. Toppenträning för rumpan! Först så kändes det för enkelt och jag misstänkte att jag ställt in något fel men efter en kvar så var jag helt genomsvett.  Om ni har maskinen i era gym så kan jag verkligen rekommendera att ni kör den

IMG_0089[1]

 

När jag kommer hem så sitter Storebror att tittar på Morgonshowen på barnkanalen. Sara, tjejen som leder programmet den här morgonen, sitter och äter glass! Kl halv 8 en lördagsmorgon! Jag har skrivit om det innan att det käkas glass, kakor och godis till höger och vänter, tisdag som lördag på Svts barnkanal. Hälsosamma förebilder för våra barn?? Jag  har länge tänkt att jag under en period, typ en månad, ska föra lite statistik och skriva ner alla gånger jag ser dem äta kakor, godis, glass osv och den skriva in till svt. För det är verkligen helt sjukt ofta de trycker i sig socker. Det är ju knappats så att dagens barn behöver påminnas om att trycka i sig lite mer socker.

IMG_0090[1]I övrigt har helgen fyllts av gympa och simskola för Storebror, kalas, mello, städning, tvätt och regninga power walks ;)

Nu dags att ta tag i frukostdisken!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply