2 In Personligt

Inflyttade i nya huset

Hej på er!

Nu är det 1,5 vecka sedan flytten in i nya huset. Jag har fått så många önskemål, särskilt på instagram, om att dela med mig av huset och nu när vi kommit iordning lite bättre, så tänkte jag dela några bilder här idag. Det som är kvar att göra är utsidan och vi saknar även soffor till vardagsrummet. Men vi tänkte att vi bor in oss först och känner efter vad som passar oss.

Först kommer några bilder från byggtiden. Tycker det är så häftigt att kolla tillbaka och se hur huset har växt fram. Jag var uppe och filmade dagen huset kom på lastbil och det är riktigt kul att se nu så här i efterhand.

husbygge kungshus

husbygge kungshus

husbygge hus kungshus

Inflyttande och dags för husesyn

Dags för lite bilder inifrån huset då. Det är som sagt fortfarande lite tomt på sina ställen men vi bor in oss och känner efter. Sedan tar vi det allt eftersom. Vi börjar med köket. Det rum jag hade flest önskemål om under bygget.

Vårt förra kök var fint men inte direkt foto-vänligt. Högglansiga bänkskivor som typ fick mig att gå in i väggen (minsta fingeravtryck syntes verkligen). Dåligt ljusinsläpp och ganska mörkt över lag. Nya köket har högst instagram-vänliga bänkytor, massa härlig förvaring och fantastiskt ljusinsläpp.

Annika Malm inflyttad nya huset

kök ballinglöv kungshus annika malm

kök ballinglöv kungshus annika malm

Matsalsmöblerna är nya och jag älskar ljuset i ”verandan”. Kommer kunna fota mycket gott där. Tanken är att stilen i huset ska vara ganska dov och gå i grått, svart och pastellfärger. Vi har även satt in en kamin som jag ser fram emot att elda i i vinter.

I vardagsrummet saknas fortfarande soffor och ekar mest tomt. Visar mer av det när sofforna är inköpta. Vill ha gråa soffor och en marmorbord. Och gärna en rosa sittpuff i sammet eller plysch.

kök matsaltmöbel annika malm

jötun kungshus annika malm

Trappan – visst är den fin!

Egentligen skulle det vara en ektrappa i huset men jag kände bara – nej! Jag skulle ha en vit trappa och så var det bara. Efter lite tjat och diskussioner så visade det sig inte alls vara några större problem och trappan blev helt fantastisk. Älskar verkligen stilen på den.

hus kungshus annika malm

En trappa upp

På nedervåningen finns även ett badrum, tvättstuga och kontor men visar mer av det när vi är iordning mer. En trappa upp finns ännu ett badrum, ett allrum och våra sovrum. Jag håller det för mig själv så länge men tänkte visa er vyn från balkongen där uppe. Älskar verkligen höstfärgerna!

hus kungshus

Vi har inte flyttat så långt. Bara runt 700 meter. Det känns skönt att det inte blir alltför stor förändring för barnen och de har kvar skolan och kompisarna. Och så här glad var Ebba första morgonen det var dags att gå den nya vägen till förskolan. Den där tjejen alltså! Älskade unge.

Ebba Annika Malm

Hoppas ni gillade dagens lilla husesyn och ska försöka dela mer ju mer vi kommer iordning här hemma.

Ha en fortsatt fin onsdag!

clean eating by annika

 

 

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tine Worén
  10 oktober, 2018 at 15:37

  Vad kul att se Annika! Ser fram emot mer husesyn längre fram. Vilket fint hus ni har!

  • Reply
   admin
   11 oktober, 2018 at 08:25

   Tack snälla! Det har verkligen varit en resa hit med toppar och dalar. Men nu när allt är klart så är vi verkligen jättenöjda <3

  Leave a Reply