0 In Annika tipsar

Min egen butik hos Bodystore – tjoho!

Annonssamarbete med bodystore.com

God morgon!

Idag har jag något riktigt kul att dela med mig av! För er som följer mig på instagram så berättade jag om det redan igår för jag kunde inte riktigt hålla mig. Jag har nämligen fått möjligheten att ha en egen butik hos Bodystore, där jag tipsar om mina favoritprodukter. Riktigt bra och naturliga produkter med hög kvalitet och utan tillsatser.

Jag tycker att detta är helt fantastiskt och det gör mig så glad att kunna underlätta för er att hitta bra produkter. Nu kan alltså du som följer mig, och uppskattar mina råd, kan bara klicka dig in till min sida och känna dig trygg med att allt som finns listat där, är 100 % bra grejer. Visst är det toppen?

Knappen här nedanför tar dig direkt till min butik hos Bodystore, om du redan nu vill spana in vilka produkter som jag valt ut som favoriter.

BESÖK MIN BUTIK HOS BODYSTORE >>

annika malm bodystore

Varför jag är så stolt över mitt samarbete med Bodystore

Jag har under snart 2 års tid samarbetat med Bodystore och vårt samarbete har utvecklats och tagit nya former hela tiden. Nu senast alltså med min egna butik. Jag var en kund hos dem långt innan vårt samarbete tog fart, och anledningen till att jag sökte mig till dem från första början var för att jag tycker att de är så grymma.

Vad är så bra med Bodystore? Ja listan kan göras lång.

  • De har ett otroligt stort utbud av rena och naturliga produkter, som hela tiden växer.
  • Priserna är riktigt bra.
  • Frakten är alltid fri och leveranserna är riktigt snabba.
  • Du kan hitta allt från livsmedel och produkter för hemmet till träningsredskap och kosttillskott.
  • Din beställning packas på ett bra sätt så att allt kommer hem i helt och rent skick till dig.
rosa smoothie jordgubbar

Ser du den härligt gula bipollen? Lika dekorativ som hälsosam!

Du stöttar mig genom att handla hos Bodystore

Genom mitt samarbete med dem så får jag bland annat en ersättning från de länkar till produkter som jag tipsar om. Det kostar dig inget extra alls, och du som kund betalar självklart samma priser som vanligt.

Den typen av samarbete gör det möjligt för mig att kunna fortsätta skapa recept och dela tips och råd till er, helt gratis. Så om du gillar det jag delar med mig av, så får du gärna klicka dig in via mina länkar, nästa gång du ska handla från Bodystore. Tusen tack för att du uppskattar och stöttar mitt arbete!

Jag vill vara extra tydlig med att jag aldrig skulle lyfta fram en produkt, som jag personligen inte står bakom.

björksocker xylitol

Björksocker – ersätter socker med mild påverkan på blodsockret

mandelsmör vitaprana bodystore

Mandelsmör från VitaPrana

I min butik hos Bodystore

Just nu finns det drygt 20 produkter i min butik hos Bodystore. Det kommer att växa allteftersom men jag har börjat med att lägga till mina personliga favoriter som jag mer eller mindre använder dagligen.

Här är några exempel:

Nu skulle jag vilja ha tips och önskemål från er om vad ni önskar se bland produkterna i min butik. Vill du till exempel ha råd kring bra veganska produkter eller kanske produkter för giftfri städning? Tips och skriv till mig i kommentarerna så ska jag ta fram clean produkter enligt era önskemål.

Ha en fin dag så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

Följ mig på Instagram för daglig inspiration till god och enkel mat 
Gilla mig på Facebook för att fylla flödet med recepttips
Prenumerera på min youtube-kanal för mina enkla filmrecept
Följ mig på Bloglovin’ för att spara recept och inte missa nya inlägg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply