Inlägget innehåller affiliate-länkar

Sista veckan innan jul. Dags att köpa hem allt till julbordet. Skinka, ägg, sill, lax, grönkål, lutfisk, nötter, ostar, ja mycket är det som ska köpas. Och många är vi som ska handla och knö och köa där i affären. Vill du hellre lägga din tid på annat än att köa så här de sista dagarna? Då passar dagens lucka dig.

Få maten hem till dörren

Vi har testat både olika former av matkassar och att handla maten på nätet och få den levererad hem till dörren. Supersmidigt! Dagens lucka innehåller en kod som ger dig 160 kr rabatt när du som ny kund handlar för minst 500 kr hos Mat.se. Lägg tiden på att mysa hemma med familj och barn istället för att köa i affären. Mat.se lovar att leverera din mat hem till dig före julafton om du beställer idag den 21e eller imorgon den 22e. 

Mat.se levererar till de flesta orter i Sverige men för att kolla kan du fylla i ditt postnummer här så ser du direkt om de kan leverera hem till dig eller inte.

Koden som ger dig 160 kr rabatt är AFNYK160. Du använder den på Mat.se (länk) när du gör din beställning. Erbjudandet gäller året ut så du kan även utnyttja det för att handla hem nyårsmaten.

rabatt-mat-se