0
Julkalender 2016

CEA julkalender 2016 – lucka 22

I början av 2017 kommer jag att börja sälja en e-bok som heter ”Kom igång med lågkolhydratkost”. Den boken har du idag chans att vinna. Bokens fokus är lågkolhydratskost med inriktning clean eating, dvs lågkolhydratkost som håller en hög kvalitet och är fylld av bra näring. 

Min förhoppning är att boken ska kunna fungera som en hjälp till att komma igång med lågkolhydratkost och att göra det på rätt sätt. Det finns livsmedel och mat som anses vara ok eller tillåtna inom lågkolhydratkost som egentligen håller ganska lågkvalitet. Halvfabrikat med tillsatser och hårt processade produkter. Jag vill visa hur man kan äta lågkolhydratkost med fokus på kvalitet och på så sätt ge kroppen bra näring, bränsle och byggstenar. Oavsett om ditt mål är ökad energi eller viktminskning så är det rätt väg att väg att gå, om du frågar mig.

ebok-lchf lågkolhydratkost

Min e-bok kommer att innehålla grunderna inom lågkolhydratkost från ett clean eating perspektiv. Jag kommer att ge råd och tips för hur du får kosten att fungera för att hjälpa dig nå just dina mål. I boken kommer även att finnas en komplett meny för 2 veckor. Allt för att hjälpa till att ta steg i rätt riktning mot ökad livsglädje och energi. 

Tävlingsregler

3 personer kommer att få varsin e-bok att ladda ner i pdf-format. Jag kommer att börja sälja boken i början av januari och det är då som vinnarna kommer att få tillgång till den. För att ha chansen att vinna ska du lämna en kommentar till detta inlägg där du motiverar varför just du vill vinna boken. Jag vill att du berättar vad ditt mål är, dvs vad du vill förbättra genom kosten.

Jag önskar dig lycka till och en sista påminnelse så här dan’ före dan’ före dopparedan’ – sluta stressa, stanna upp och njut!! Denna tiden går så fort!

 • Reply
  Annica Karlsson
  22 december, 2016 at 07:45

  Boken skulle ge inspiration och hjälp att ge min IBS på nöten och samtidigt ge tillbaka den kraft och energi som jag tappat iom magproblemen?

 • Reply
  Tina
  22 december, 2016 at 07:49

  Gillar din syn på kosten och när jag körde clean 28 så fick man jätte mycket inspiration och nu söker jag ännu mer inspiration och därför skulle jag vilja vinna din nya e-bok. :)

 • Reply
  Lea Kinnunen
  22 december, 2016 at 08:12

  Jag har kört liberal-LCHF ett tag, men kommer fram till, gång efter annan, att det håller inte. Behöver backa tillbaka till grunden och lära mig äta rent och rätt. Den här gången vill jag göra resan tillsammans med min dotter som också vill lära sig grunderna. Därför vill jag gärna vinna boken.

 • Reply
  JEANETTE
  22 december, 2016 at 08:38

  Hej Annika
  Hade varit kul att få vinna denna av dig
  en liten gåva och kickstart till mig
  en bok fylld med tips och mat
  vad jag ska/bör lägga på mitt fat
  känner att jag kan bli mer klok
  om du vill dela med dig av din bok
  En vinst i hälsans tecken för att bättre må
  så nu håller jag tummarna att jag denna bok kan få
  God jul :)

 • Reply
  Annette Holmberg
  22 december, 2016 at 09:42

  Att få kontroll över kosten. Jag faller ofta ur pga jag inte orkar men som jag så väl jag behöver för min ibs å min tro att den är bäst

 • Reply
  Christina
  22 december, 2016 at 10:39

  Jag vill vinna boken för att komma back on trac så att säga. Jag har ätit LCHF i 7 år, men har tyvärr gått upp i vikt. Hade inte någon direkt övervikt fr början utan ändrade kost för min mans skull skull eftersom han är typ 2. Nu har jag provat allt strikt, liberalt, fastat men inget hjälper. Känns som om jag är i en karusell och hittar inte ut. Jag tror att jag behöver hjälp och din ebok lan vara ett sätt att komma i balans. Jag mår mycket dåligt av 7 kg plus på höfter och magen. Har liksom helt tappat gnistan. Vill bara bli mitt vanliga glada jag igen, men nu känner jag mig trött, ledsen och tung.
  Kram
  Stina

 • Reply
  Emma Hällbacka
  22 december, 2016 at 11:39

  Åh jag vill vinna! Vill lära mig att få ett mer avslappnat förhållande till mat, och inte tänka att allt är svart eller vitt. Jag tycker det är så jobbigt att tänka ut recept själv för jag måste alltid räkna alla macros i dem innan jag kan besluta om de är ”nyttiga” eller inte. Så skönt att kunna bara äta liksom utan att behöva räkna allt, coh veta att det man äter är nyttigt nog.

 • Reply
  Pia
  22 december, 2016 at 11:58

  Jag älskar kokböcker och skulle gärna vilja läsa din e-bok, för att få tillgång till nya fräscha LCHF-recept och hålla mina kunskaper om LCHF uppdaterade.

 • Reply
  Monika
  22 december, 2016 at 16:02

  Vill lära mig mer om clean eating samt få inspiraton att laga mer av dessa råvaror. Tror också jag mår bättre av denna mat.

 • Reply
  Ingela johansson
  22 december, 2016 at 16:31

  Önskar boken för att bli piggare, bättre i mage och hud, bättre fokuseringsförmåga,
  Sedan som bonus gå ner några kilo i vikt. Fortsätta min ”rena” resa

 • Reply
  Kristina Larsson
  22 december, 2016 at 21:33

  Hej! Jag vill så gärna vinna den generösa vinsten för att än en gång försöka med konststycket att minska min vikt så knän, fötter och för den delen hela kroppen ska må bättre. Jag är en dålig ätare så det skulle vara mycket värt att få draghjälp av din kunskap och matsedlar.

 • Reply
  Eva
  22 december, 2016 at 23:33

  Känner mig vilse i ”mat djungeln”. Skulle verkligen behöva hjälp till ett bättre välmående. Jag har testat flera olika alternativ, men inte hittat något som passar just för mig. Skulle vara otroligt intressant att läsa din bok och få hjälp med kosten och må bra i kroppen :)

 • Reply
  Helene
  23 december, 2016 at 06:40

  Mitt mål är att under 2017 ändra om mina kostvanor för att få rätt på min hypotyreos, värk i kroppen och ändra om tankarna i knoppen :) att din bok som stöd blir en bra knuff i rätt riktning. God Jul ?

 • Reply
  Helene
  23 december, 2016 at 06:41

  Mitt mål är att under 2017 ändra om mina kostvanor för att få rätt på min hypotyreos, värk i kroppen och ändra om tankarna i knoppen :) att din bok som stöd blir en bra knuff i rätt riktning. God Jul ?

 • Reply
  Britt-Marie Ström
  23 december, 2016 at 07:47

  Jag önskar vinna denna bok, har låg ämnesomsättning , högblodtryck och har svårt att gå ner i vikt mår inte bra av detta.
  Hoppas på tur och ett nytt hälsosamt liv.
  God Jul!???

 • Reply
  Jessica Hellström
  23 december, 2016 at 08:48

  Har redan insett fördelarna med lågkolhydratkost men skulle behöva lite mer kött på benen med råd, tips, inspiration och recept, denna bok är precis vad jag vill läsa ?

 • Reply
  Karin
  23 december, 2016 at 11:42

  Skulle jättegärna vinna för både min skull (viktminskning) och min sambos (har många matallergier). Skulle vara bra med ny inspiration och gemensamt kosttänk❤

Leave a Reply