I början av 2017 kommer jag att börja sälja en e-bok som heter ”Kom igång med lågkolhydratkost”. Den boken har du idag chans att vinna. Bokens fokus är lågkolhydratskost med inriktning clean eating, dvs lågkolhydratkost som håller en hög kvalitet och är fylld av bra näring. 

Min förhoppning är att boken ska kunna fungera som en hjälp till att komma igång med lågkolhydratkost och att göra det på rätt sätt. Det finns livsmedel och mat som anses vara ok eller tillåtna inom lågkolhydratkost som egentligen håller ganska lågkvalitet. Halvfabrikat med tillsatser och hårt processade produkter. Jag vill visa hur man kan äta lågkolhydratkost med fokus på kvalitet och på så sätt ge kroppen bra näring, bränsle och byggstenar. Oavsett om ditt mål är ökad energi eller viktminskning så är det rätt väg att väg att gå, om du frågar mig.

ebok-lchf lågkolhydratkost

Min e-bok kommer att innehålla grunderna inom lågkolhydratkost från ett clean eating perspektiv. Jag kommer att ge råd och tips för hur du får kosten att fungera för att hjälpa dig nå just dina mål. I boken kommer även att finnas en komplett meny för 2 veckor. Allt för att hjälpa till att ta steg i rätt riktning mot ökad livsglädje och energi. 

Tävlingsregler

3 personer kommer att få varsin e-bok att ladda ner i pdf-format. Jag kommer att börja sälja boken i början av januari och det är då som vinnarna kommer att få tillgång till den. För att ha chansen att vinna ska du lämna en kommentar till detta inlägg där du motiverar varför just du vill vinna boken. Jag vill att du berättar vad ditt mål är, dvs vad du vill förbättra genom kosten.

Jag önskar dig lycka till och en sista påminnelse så här dan’ före dan’ före dopparedan’ – sluta stressa, stanna upp och njut!! Denna tiden går så fort!