I dagens lucka hittar du, precis som igår, en tävling. Dagens vinst är rådgivning via mail med mig. Vinsten är alltså en av mina kostrådgivningstjänster som jag säljer. Det som igår är:

Rådgivning via mail (2 rådgivningstillfällen)

Här har du möjlighet att i mail skriva ner alla dina tankar och funderingar kring din kost och hälsa. Jag besvarar dina frågor inom 3 arbetsdagar. Därefter har du möjlighet att inom en vecka återkomma till mig med ytterligare frågor eller om du vill att jag ska förtydliga något. Det andra mailet besvarar jag inom 2 arbetsdagar.

Värde för detta är 500 kr.

Perfekt tillfälle att återfå motivation eller få lite hjälp på vägen. Antalet frågor är som sagt obegränsat.

Vad ska du göra för att ha chans att vinna?

För att ha chans att vinna så vill jag att du:

  1. Följer mig på instagram (@cleaneatingbyannika) eller Facebook (Clean Eating by Annika).
  2. Lämnar en kommentar till det här inlägget till varför just du ska vinna den här rådgivningen. Skriv även om du följer mig på instagram eller Facebook.

Jag läser sedan igenom alla kommentarer och utser en vinnare. Vinnaren utses på onsdag 7/12 kl 20:00. Glöm inte att fylla i din mailadress (publiceras ej) så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. Lycka till!