12 In Julkalender 2016

CEA julkalender 2016 – lucka 5

I dagens lucka hittar du, precis som igår, en tävling. Dagens vinst är rådgivning via mail med mig. Vinsten är alltså en av mina kostrådgivningstjänster som jag säljer. Det som igår är:

Rådgivning via mail (2 rådgivningstillfällen)

Här har du möjlighet att i mail skriva ner alla dina tankar och funderingar kring din kost och hälsa. Jag besvarar dina frågor inom 3 arbetsdagar. Därefter har du möjlighet att inom en vecka återkomma till mig med ytterligare frågor eller om du vill att jag ska förtydliga något. Det andra mailet besvarar jag inom 2 arbetsdagar.

Värde för detta är 500 kr.

Perfekt tillfälle att återfå motivation eller få lite hjälp på vägen. Antalet frågor är som sagt obegränsat.

Vad ska du göra för att ha chans att vinna?

För att ha chans att vinna så vill jag att du:

 1. Följer mig på instagram (@cleaneatingbyannika) eller Facebook (Clean Eating by Annika).
 2. Lämnar en kommentar till det här inlägget till varför just du ska vinna den här rådgivningen. Skriv även om du följer mig på instagram eller Facebook.

Jag läser sedan igenom alla kommentarer och utser en vinnare. Vinnaren utses på onsdag 7/12 kl 20:00. Glöm inte att fylla i din mailadress (publiceras ej) så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. Lycka till!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Theres
  5 december, 2016 at 10:21

  Jag skulle vilja vinna ett kostschema för att efter en otroligt tuff graviditet och ett tufft år efter med med sviter av graviditen har jag tappat bort mig själv. Jag är inte längre Theres utan jag är hon som inte kan styrketräna pga skadat bäcken, hon som hela tiden måste vila, hon som stundvis inte kan leka med sina två barn pga smärtorna. Hon som tröstar och lindar in smärtan/sorgen i massa godis, mat, kakor. Hon som gråter över att vikten sakta men säkert snart passerar 100 strecket.

  Jag vill inte längre vara den här personen och i ärlighetens namn så vill jag att någon sparkar mig i baken att börja, att våga ta steget mot att bli en hälsosammare mamma, fru och framförallt att återigen få bli den levnadsglada Theres som jag vet att jag innerst inne är.

 • Reply
  Kristina Andersson
  5 december, 2016 at 12:58

  Följer dig på Facebook, har ätit, eller i all fall försökt äta, lågkolhydrat i över ett år, mest för viktminskning, men märker också andra hälsoeffekter. Det skulle vara toppen att kunna skriva lite ”privata” frågor man kanske inte lägger ut i ett flöde på Facebook..

 • Reply
  Ellinore
  5 december, 2016 at 13:51

  hej!
  hitta ditt recept på knäck du la upp 2015. använder surkin gold, men kan man använda ica stevia strö istället :)?
  //Ellinore

 • Reply
  Pia
  5 december, 2016 at 14:59

  Följer på instagram.
  Jag skulle gärna vinna denna lucka, då jag är intressaerad av renare mat samtidigt som jag vill äta lite av varje (riktig mat), dock behöver både jag å min sambo minska på midjemåttet så att få lista alla frågor å få svar vore verkligen en puff i för oss rätt riktning :)

 • Reply
  Åsa Lindell
  5 december, 2016 at 15:20

  Jag följer dig på Facebook :-)
  För mig vore det som en kick i baken att få kostrådgivning. Som fyrabarnsmamma har jag många fråga och inte lite många svar kring kring att äta clean. Vore spännande att kunna erbjuda barnen och mig själv mer naturlig mat – både för att se om eksem och humör blir bättre.

 • Reply
  Anna
  6 december, 2016 at 11:38

  Jag följer dig på Instagram. Behöver en liten inspiration att hitta tillbaka till mitt välmående, just nu lite motigt på ett stort plan och just kosten har jag noll insp till. Problemet är väl att jag är helt normalviktig och ingen riktigt pushar mig utan det är helt ok att äta flingor o fil istället för bra mat. Uppsvälld, trött och less inombords och vill verkligen ha en glasklar plan att följa.

 • Reply
  JEANETTE
  6 december, 2016 at 11:56

  Hej Annika
  Jag följer dig på FB och nu även på Instagram :)
  Hade varit så roligt och välbehövligt att vinna en kostrådgivning av dig. Mycket för att jag just nu är inne i en period där jag inte äter bra och heller inte känner mig så pigg/frisk. Samt har jag de senaste månaderna plussat på några kilo på vågen eftersom jag äter alldeles för mycket socker..
  Vet att jag med hjälp av kosten kan förändra detta till stor del och med hjälp av dig så hade jag kanske fått den där knuffen som jag behöver för att ta tag i mitt välmående igen.

 • Reply
  jessica
  6 december, 2016 at 15:11

  Hej!

  Jag följer och gillar dig på facebook :)

  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann rådgivning från dig! Du verkar mycket duktig och kunnig om näringslära.

  Jag är en 24 årig tjej och vill ha tips på hur jag kan gå upp i vikt med näringsrik och cleanmat. I böcker, i tidningar, på internet och när man pratar med andra kan man lätt få råd om hur man gå ner i vikt. Men om man ska gå upp i vikt är det färre råd. Då handlar tipsen oftast om att dricka grädde, äta snabbmat med mycket kalorier eller äta sockerfyllda efterrätter. Dessa tips på viktuppgång ger kroppen varken näring, långvarig energi eller mättnad.

  Jag har ett stort energibehov och har kämpat med viktuppgång i flera år nu. Är trött på att inte få de resultaten jag vill av träningen, att känna mig slö, att inte ha så mycket kvinnliga former och att ständigt undra om jag fick i mig tillräckligt med kalorier. Jag har inget problem med att äta mat, det knepiga är att veta vad jag ska lägga till, öka på eller ta bort i kostväg. Jag vill äta varierat, näringsrikt, cleanmat och med tillräckligt många kalorier.

  Skulle bli så glad om jag vann! Behöver verkligen tips och råd från någon utomstående som är insatt i näringslära!
  Mvh Jessica

 • Reply
  Fredrika
  6 december, 2016 at 22:31

  Inspireras så gott som dagligen av dig via dina kanaler! Tack!
  Stort hälsointresse, relativt påläst men med en trilskande kropp med vissa hormonobalanser får jag inte riktigt de resultat jag önskar.
  Tror att dina kunskaper och personliga erfarenheter skulle ge mig den vägledning jag famlar efter. Kan inte tänka mig en bättre start på 2017!
  Hoppas, hoppas!!!

 • Reply
  Hannah
  7 december, 2016 at 00:02

  Jag har alltid haft problem med sötsug men samtidigt alltid varit naturligt smal, så ingen tar mina problem på allvar utan snarare får jag höra att jag borde äta mer sötsaker så jag ”lägger på mig lite underhudsfett”. Jag tror på att det finns vägar att gå för att slippa sötsuget, men än har jag inte hittat rätt. Så jag hoppas att jag vinner detta och får ta del av dina kunskaper inom clean eating.

  Följer förstås på insta (haen84)

 • Reply
  CEA julkalender 2016 – lucka 7 | Clean Eating by Annika
  7 december, 2016 at 07:01

  […] i lucka 5 utses ikväll kl 20 så där finns fortfarande chans att vinna. Priset är kostrådgivning värd […]

 • Reply
  Anna Kuittinen
  7 december, 2016 at 21:17

  Jag hoppas jag detta vinner och min övervikt försvinner. ?
  Jag går här nu och känner mig nere och ”depp” men önskar mig balans genom dina råd, tips och pepp!! ?
  Håller tummarna ?

 • Leave a Reply