I dagens lucka finns en riktig godbit! Idag kan du vinna boken Eat Clean – kokboken, av min husguru Kristina Andersson. Det är en fantastiskt fin och inspirerande bok fylld av kloka tankar kring kost och mat men främst fylld av fantastiska recept. 

eat-clean-kokbok-2

Det var Kristinas första bok som fick mig att få upp mina ögon för det här med kvalitet på maten vi äter. Det boken är något av en bibel för mig och mitt vällästa ex har en särskild plats i min bokhylla. I denna uppföljare ligger, som man kan lista ut från namnet, fokus mer på recept. Den är välfylld av många goda och hälsosamma recept med rena och naturliga råvaror som gemensam nämnare. 

eat-clean-kokbok-3

eat-clean-kokbok-4

eat-clean-kokbok-5

Så här gör du för att vara med och tävla om Eat Clean – kokboken:

  1. Anmäl dig till ditt nyhetsbrev genom att fylla i din e-mail här nedanför. Alla utskick som kommer från mig är givetvis helt gratis och fyllda med bra tips och erbjudanden. 
  2. Besvara följande fråga i en kommentar till detta inlägg: Vad heter Kristinas första bok på ämnet clean eating?

Vinnaren utses på torsdag 8/12 kl 20:00 och kontaktas via e-mail.

Du som inte redan deltar i tävlingen från igår, där du kan vinna kostrådgivning från mig, så har du på dig till imorgon kväll kl 20. Du hittar tävlingen HÄR.

 

Anmäl dig till mitt nyhetsbrev!

* indicates required