2 In Julkalender 2016

CEA julkalender 2016 – lucka 4

inlagg-i-samarbete-med-bergans

Glad 2e advent! I dagens lucka är det en tävling och det du kan vinna är en dunjacka från Bergans of Norway. Jackan du har möjlighet att vinna är en Slingsbytind down jacket i dam eller herrmodell.

bergans

Det jag gillar extra med Bergans of Norway är deras naturtänk. För Bergans är det viktigt med corporate social resposibility, naturen ska finnas med för äventyr såväl som idag som i framtiden. Detta sker brett men syns bland annat kring företagets viktiga dunpolicy.

Bergans berättar: Allt vårt dun är 100 % certifierat enligt Responsible Down Standard (RDS). Vi kräver att allt dun vi använder i våra produkter är en restprodukt från matproduktion. Eftersom djurvälfärd är viktigt för oss tar vi starkt avstånd från leverantörer som plockar fjädrar från levande gäss och/eller utövar tvångsmatning. Dessutom testas alla våra leveranser av dun vid IDFL (International Down & Feather Laboratory) före produktionen. Detta garanterar både dig och oss hög kvalitet och rent dun som är etiskt producerat.

Hur gör du för att ha chans att vinna jackan?

Allt du behöver göra för att vara med i dragningen att vinna Slingsbytind dunjacka med juste dun och värde 2395 kr, är att ta reda på namnet på Bergans långsiktiga miljösatsning. Ett tips är att kolla in bergans.com!

Svara på frågan: Vad är namnet på Bergans långsiktiga miljösatsning?

Klicka här och fyll i dina uppgifter så är du med och tävlar!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Helena i Uppsala
  4 december, 2016 at 23:33

  Blue sign

  • Reply
   admin
   5 december, 2016 at 05:58

   Du ska inte svara här utan på sidan du kommer till via länken ovan.

  Leave a Reply