3 In Julkalender 2016

Vinnare och blandad update

Hej på er!

Hoppas ni har haft en mysig lucia! Jag tycker att lucia är en jättemysig dag och den är kopplad till så många känslor kring mitt jobb. Det är alltid luciatåg på skolan där jag jobbar och sen så brukar det vara på lucia som betygen sätts. Så det är fullt ös och stress med all rättning och bedömning fram till lucia och sen blir det som ett lugn. Jag har satt ca 100 betyg idag och det var en lite speciell känsla i år. Jag har nämligen sagt upp mig och valt att lämna läraryrket och skolan. Så kanske var det mina sista betyg, i alla fall hoppas jag det.

Anledningen till att jag valt att sluta är att när allt brakade ihop i höstas (inlägg om det här) så insåg jag att jag var tvungen att välja. Läraryrket eller mitt företag. Jag hinner inte med allt om jag ska hålla och vara en bra mamma, fru och vän. Det funkar helt enkelt inte. Denna höst har varit fruktansvärt tung. Att vara stressad och slitas mellan något man älskar och något som man måste göra. Hela kroppen är slut. Men nu är det ändå skönt att det tunga snart är slut och snart är det dags för mig att få testa på att leva drömmen. Jag kommer äntligen och för första gången ha ett jobb som jag älskar. No more söndagsångest. Och jag är oändligt tacksam för min fantastiska man Henrik som stöttat mig i allt detta <3

Allt det här tunga i kombo med min tidsbrist och trötthet har tyvärr gjort att bloggen kommit i andra hand. Jag känner att mina inlägg här har varit ganska intetsägande. Det har inte funnits det där lilla extra. Men nu börjar inspirationen och suget öka allt mer och jag har många idéer och inlägg och annat för bloggen. Jag vill att bloggen ska växa, bli mer levande och mer personlig. Jag hoppas att ni vill hänga med på resan :)

Vinnare i de senaste tävlingarna

I allt det tunga och trista så gör det mig lika glad varje gång jag loggar in och får ser era kommentarer. Hur ni har engagerat er i tävlingarna  här under december har gjort mig så glad! Kommunikationen med er ger mig energi och ork! Så stort tack till er!

Vinnaren av Autoimmun kokbok – Eva! Grattis! 

Vinnaren av en flaska från Klean Kanteen – Camilla! Grattis!

Camilla och Eva – kontakta mig via mail (annika@cleaneatingbyannika.se) så ska jag se till att ni får era vinster.

julbilder-1

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Eva
  13 december, 2016 at 21:35

  Wow! Vad glad jag blir! Tusen tack!
  Grattis till Camilla också!

 • Reply
  Karin
  14 december, 2016 at 06:19

  Lycka till ??!!

 • Reply
  Camilla
  20 december, 2016 at 09:00

  Camilla som i jag? :-) *hoppas*

 • Leave a Reply