0 In Julkalender 2016

CEA julkalender 2017 – lucka 14

I dagens lucka kan du köpa presentkort på mina tjänster inom kostrådgivning till 20 % rabatt. En perfekt julklapp till dig själv eller någon du bryr dig om. Kanske lider du själv av något problem relaterat till hälsa och kost eller någon vän eller släkting som du vill hjälpa. Kanske en vän som du vet lider av sin svullna och ömma mage eller en släkting som lider av värk. Vad är väl en bättre julklapp än att hjälpa dem till bättre hälsa och optimerad livskvalitet?

Genom att maila mig (annika@cleaneatingbyannika.se) och ange koden cea20

presentkort-1

Med rätt kost kan du verkligen ta kontrollen över ditt liv och radialt förbättra sin livskvalitet. Genom att anlita mig som personlig kostrådgivare får du hjälp och guidning för att anpassa kosten på bästa sätt för just dina behov och förutsättningar. Efter vår tid tillsammans kommer du att vara utrustad med praktiska tips för en mer hälsosam kost och värdefulla råd för ökad livskvalitet. 

Vad kan man förbättra genom kosten? Det är otroligt faktiskt hur mycket vi kan göra för våra kroppar och vår hälsa genom att ge dem rätt bränsle och byggmaterial. Här är exempel på hälsoproblem som kosten kan lösa eller dämpa:

Låg energi, trötthet
Värkande och stela leder
Kroppsvikt i obalans
Förstoppning
IBS
Andra problem med mage/tarm så som tarmflora, läckande tarm och uppsvälldhet
Hormonrubbningar så som oregelbunden menstration
Humörsväningar

Sötsug
Sömnproblem
Muskelvärk
Hudproblem som eksem
Sprött och livlöst hår
Nagelproblem
Huvudvärk
Sköldkörtelproblem
Koncentrationssvårigheter
Ångest, depression
Extrem trötthet och utmattning
Stress
PCOS och andra fertilitetsproblem

Här nedanför ser du några av de tjänster som jag erbjuder:

Rådgivning via mail 

Här har man möjlighet att i mail skriva ner alla sina tankar och funderingar kring kost och hälsa. Jag besvarar frågorna inom 3 arbetsdagar. Därefter har man möjlighet att inom en vecka återkomma till mig med ytterligare frågor eller om man vill att jag ska förtydliga något. Det andra mailet besvarar jag inom 2 arbetsdagar.

Detta är ett perfekt sätt att komma igång med en positiv förändring vad gäller kost och hälsa. Man får möjlighet att individuella råd och tips om vad som passar för just en själv. Vad som behövs för att man ska lyckas utifrån sina individuella erfarenheter. Är också ett bra sätt att ta sig ur en motivationssvacka och på en liten extra boost att komma vidare.

 

Pris 500 kr inkl moms

Enskild rådgivning i 4 veckor

Här arbetar vi tillsammans under en längre tid vilket gör det möjligt för oss att testa oss fram och hitta det absolut bästa för dig. Den längre tiden vi har ihop skapar goda förutsättningar för att på riktigt befästa den nya kosten och de nya vanorna. Kontakten sker via mail men om telefonsamtal önskas så kan det lösas. Detta är ett bra alternativ för personer som vill ha någon att luta sig mot och ”hålla i handen” under resans gång.

Pris 2000 kr inkl moms

Hälsosatsningen

Detta är min stora satsning inför 2017 och jag berättade mer om Hälsosatsningen i detta inlägg. Det är ett upplägg som består av 3 steg som vart och ett är 4 veckor. Totalt handlar det alltså om 4, 8 eller 12 veckor och man väljer själv hur många veckor man vill hänga på. I Hälsosatsningen erbjuds kostrådgivning, mental träning för att komma över känsloätande och träning. Beroende på hur många veckor man vill hänga på eller hur mycket träning man vill ska ingå, så varierar priset något. Jag kommer att berätta mer om detta under de närmsta dagarna. Priserna kommer att börja runt 1000 kr för 4 veckor. Det är otroligt prisvärt med tanke på allt som man som deltagare får.

Om du kände igen dig i ett eller flera av symptomen ovan, eller har någon som du älskar och bryr dig om som lider av något hälsoproblem – varför inte ge dig själv eller den du älskar en bra start på 2017 och möjlighet till ökad livskvalitet och glädje?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply