God Lucia-morgon!

Lucia-morgon är alltid speciell och så länge jag kan minnas har jag smugit upp på morgonen för att se på lucia på TV innan frukost. I år blir det Musikhjälpen istället (som jag har längtat efter i veckor) och alldeles strax frukost innan gym och jobb väntar för mig.

Men först så klart dagens lucka. Dagens lucka är jag extra glad över att kunna dela med er. Även denna är en tävling och tävlingen står Add IceCream för. Jag har samarbetat med Add IceCream under hösten och tipsat om den tidigare. De gör en helt fantastiskt god glass som är rik på protein och utan vitt socker. Istället är den sötad med björksocker och erythritol. Du kan läsa mer om båda sätten att söta i länken här nedanför. 

Läs mer!>

Sötning – clean eating

pepparkaksglass-4

pepparkaksglass-3

Tävla och vinn glass från Add IceCream

Idag har du chansen att vinna glasskuponger till ett värde av ca 200 kr att köpa glass från Add IceCream för. För att delta i tävlingen ska du besvara frågan nedanför i en kommentar till detta inlägg. Ett tips är att besöka Add IceCreams hemsida (länk)

Fråga – Var kommer mjölken ifrån som används i glassen från Add IceCream?

För att se vilka butiker som har glassen i sitt sortiment kan du klicka dig in på den här länken

Vinnaren utses onsdag 14/12 kl 20:00.

Barnens favoritglass

Mina barn är om möjligt ännu gladare än jag över mitt samarbete med Add IceCream. De fullkomligt älskar alla deras glanssmaker och den senaste favoriten är så klart pepparkaksdeg. I söndags tog vi oss en advents-fika och mumsade och nöjt av varsin skål med pepparkaksgröt. Som mamma blir jag extra glad när mina barn faktiskt föredrar en produkt som är riktigt bra över alla de dåliga halvfabrikat som finns.

Ha nu en fortsatt mysig lucia och lycka till i tävlingen!

pepparkaksglass-1

pepparkaksglass-2