1 In Julkalender 2016

Stjärnklart och vinnare av glass

Oj vilken slö dag det har varit idag! Igår kväll var jag och Henrik inne i Göteborg och Stjärnklart 2016. En fantastiskt kul kväll med grym underhållning och god mat. Henrik börjar på ett nytt jobb till våren och det var de som hade bjudit med oss. Gillar redan hans nya jobb ;) Det var verkligen en jättekul kväll! Jill Johnsson – Sveriges snyggaste kvinna? Och Ola Salo – älskat honom sen jag var 14. 

Galet kul men för få timmars sömn i kombo med att en vrålförkylning har brutit ut så har den här fredagen varit riktigt slö. Typisk lärargrej det där – att förkylning bryter ut så snart betygen är satta och det är dags för lov.

Vem vinner glass från Add IceCream?

Det är så kul att se ert engagemang och deltagande i de olika tävlingarna i julkalendern. Min tävling i lucka 13 där vinsten var glass från Add IceCream var extra populär och ni var många som ville vinna. Kul! Men tyvärr kan ju bara en vinna och vinnaren denna gång är Louise Larsson. Grattis! Maila mig din adress på annika@cleaneatingbyannika.se så ska jag skicka dig din vinst.

Nä nu ska jag kika till smörkolan som puttrar på spisen. Testar recept från Åse och ser fram emot att få mumsa på en bit kola ihop med en mugg sockerfri glögg lite senare ikväll.

pepparkaksglass-4

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Louise Larsson
    18 december, 2016 at 11:02

    Åh vad glad jag blir! Har mejlat dig. Mvh Louise

  • Leave a Reply