Idag är det dags för ännu en tävling med en bok i prispotten, och inte vilken bok som helst utan Autoimmun kokbok: läkande kost av Cecilia Nisbet Nilsson och Karl Hultén. Det är en helt fantastisk bok med goda recept som kroppen mår fantastiskt bra av.

autoimmun-kokbok

Jag hade nöjet att träffa Cecilia i somras då vi båda var med i ToppHälsa och vilken kvinna! Vacker som få och vilken inspirationskälla! HÄR kan du läsa om min dag i Stockholm där jag bland annat träffade Cecilia. Även 56kilo-Åse var med. En så genuint trevlig (och skitsnygg!) kvinna som driver Sveriges största blogg inom lågkolhydratkost, 56kilo.se.

jag-cecilia-och-ase

Vad är autoimmunitet?

Autoimmunitet är ett samlingsnamn för autoimmuna sjukdomar som till exempel psoriasis, hypotyreos, chrons sjukdom och diabetes typ 1. Grovt förenklat kan man beskriva det som att det slår slint och går till attack mot sig själv. De här sjukdomarna ökar för varje år och över en miljon svenskar sägs lida av olika sjukdomar och krämpor som kan kopplas till autoimmunitet. Med kosten kan man göra under! Bokstavligen under! Jag gav en kvinna kostråd tidigare i år som led av en autoimmun sjukdom som innebar att hon inte hade något hår. Efter ett antal månader på autoimmun kost så började hennes hår att växa ut igen. Där kan man prata om mirakel! Kosten är ett enormt kraftigt verktyg som vi var och en har egen makt över.

Var med och tävla om ett ex av boken Autoimmun kokbok

För att delta i tävlingen så vill jag att du:

  1. Följer mig på instagram och/eller facebook
  2. och besvarar frågan här nedanför i en kommentar till detta inlägg.

Cecilia driver en av Sveriges största bloggar inom paleo och hon har även en podcast på temat paleo och kost. Vad heter podden? Ett tips är att besöka hennes blogg Swedish Paleo

Vinnaren utses kl 20:00 fredag 9/12.

Grymt kampanjpris

Om du inte vill förlita dig på din tur utan vill säkra ditt ex så kan jag tipsa om att boken just nu säljs till fantastiskt jul-pris. Ordinarie pris är ca 280 kr men just nu säljs den för 209 kr. Du hittar den både hos Bokus och Adlibris