0 In Julkalender 2016

CEA julkalender 2016 – lucka 3

inlagg-i-samarbete-med-vitaminmanager

Redan dags för lucka 3 i min julkalender och idag hittar vi VitaminManager bakom luckan. Som ni vet så tror jag starkt på att kosttillskott av hög kvalitet i kombination med näringsrik mat är en god väg mot optimal hälsa och välmående. Det som är så grymt med VitaminManager är att de har fattat det här med kvalitet och individanpassning. Det i kombo med att deras tjänst är så enkelt och tidsbesparande gör det till ett grymt bra alternativ. 

vitaminmanager_big

VitaminManager -hjälper dig att skräddarsy dina kosttillskott

VitaminManager har fattat det här med att kvalitet spelar roll likaså att vi alla är unika. Deras tjänst är prenumerationer av vitaminer, mineraler, oljor, växtextrakt och olika former av boosters som är personligt anpassade för varje enskild individ. Efter att ha besvarat ett antal frågor på deras site så får du en rekommendation på vilka kosttillskott du skulle må bra av. Dessa postas sedan enkelt och smidigt hem till dig i praktiska dagsförpackningar månad för månad. Om du själv vet vilka kosttillskott du vill ha så kan du så klart sätta ihop din egen mix.

När jag gjorde testet så fick jag bland annat resultatet att jag dagligen bör ta zink och c-vitamin, som jag redan visste och gör, men jag fick även rådet om att ta en viss aminosyra som var nytt för mig. Jag fick även en förklaring till varför jag skulle må bra av att ta just den aminosyran. 

Priset för denna tjänst är 129 kr för den första månaden och därefter 195 kr. Ingen frakt eller fakturaavgifter tillkommer och det är helt utan bindningstid. 

När jag ger kostrådgivning så är min rekommendation i princip alltid att ta 3-4 olika kosttillskott beroende på den personens behov. Ni som köper kosttillskott vet att en burk med tillskott av bra kvalitet kostar runt 100-lappen. 3-4 burkar och pengarna rullar snabbt iväg. Du förstår säkert hur prisvärt VitaminMangers tjänst är. Du får alla tillskott du behöver, av hög kvalitet, du sparar tid och du får det till ett bra pris.

vitaminmanager2

 

Dagens lucka – testa VitaminManager för endast 95 kr

I dagens lucka finns en kod som ger dig möjlighet att testa VitaminManagers tjänst för endast 95 kr för den första månaden. Du får alla tillskott du behöver till priset av en burk. Plus att du kan vara säker på att du får i dig bra tillskott som fyller dina behov. 

Du kan innan du väljer att hänga på göra testet på deras hemsida för att se vilka tillskott du blir rekommenderad att ta. Du hittar testet HÄR

Efter din första månad kan du om du vill fortsätta till ordniariepris som är 195 kr/månad eller så väljer du att avsluta. Ingen bindningstid och inga dolda avgifter. 

För att ta del av erbjudandet i dagens lucka så ska du ange koden cleaneating. Detta erbjudande gäller inte enbart för idag utan gäller från och med nu.

För att utnyttja detta erbjudande så använder du alltså koden cleaneating på VitaminManagers sida (länk) när du gör din beställning. På så sätt får du din första månad för det grymma priset av 95 kr.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply