12 In Julkalender 2016

CEA julkalender 2016 – lucka 23

Dan’ före dan’… December gick lika snabbt denna gång som varje år. Dags för näst sista luckan och denna lucka är jag extra glad för att kunna dela. Idag har du möjlighet att vinna en plats till de 4 första veckorna i Hälsosatsningen, mitt stora projekt inför 2017.

Vad är Hälsosatsningen?

Under året som gård så har jag kört flera omgångar av CLEAN28 och jag har varit nöjd med hur upplägget har fungerat. Deltagarna har rapporterat om viktminskning, ökad energi, mindre värk, lugnare mage och flera andra förbättringar av hälsa och välmående. Men en sak har gnagt hos mig – 4 veckor är för kort tid. För kort tid att skapa nya vanor som håller. För att lyckas med sina mål så är hållbara förändringar a och o. Det är den formen av förändring som jag vill vara en del av. I det började tankarna växa fram kring ett upplägg som sträcker sig över en längre tid för att på så sätt kunna hjälpa människor att skapa sina egna hållbara förändringar. Det gör mig extra glad att jag har haft möjlighet att inleda ett samarbete med Maria Lavestedt Segeblad, utbildad och erfaren personlig tränare. Du kan läsa mer om upplägget HÄR och all info kommer att offentliggöras under de närmsta dagarna. Några saker som måste spikas först bara.

logga-hs

Vinn en plats för de första 4 veckorna

Idag har du alltså chansen att vinna en plats till de 4 första veckorna av Hälsosatsningen med kostrådgivning och mental träning. Träning från Maria ingår inte i detta. Värdet är 1000 kr. 

Detta ingår:

Inför starten får alla ett omfattande kosthäfte med grunderna inom kosten och allt du behöver vet för att inleda din resa. Det följer även med två olika menyer som sträcker sig över två veckor. En meny för lågkolhydratkost och en paleo. I kosthäftet finns råd och information kring hur man ska tänka för att hitta den optimala kosthållningen för just en själv med tanke på förutsättningar och målsättningar. Man får även lära sig hur man ska sätta ihop sin egen tallrik för att nå sina mål.

 
Kost
Mentalt
 
1
Matdagbok och evolutionär kost
 
 
Test: Hur ser din kost ut idag och hur får den dig att må
Målformulering och hur du lär dig att skilja på hunger och sug.
 
2
Hur påverkas vi av det vi äter?
Livshjulet
 
3
Kost och träning
Hur du lär dig att skilja på hunger och sug.
 
4
Syra-basbalansen
Att ”unna” sig

Startdatum är 9 januari nästa år.

För att tävla

För att vara med och tävla om 4 veckors kostrådgivning och mental träning så vill jag att du lämnar en kommentar till detta inlägg. I din kommentar så motiverar du varför just du ska vinna 4 veckors deltagande i Hälsosatsningen,

Vinnare utses 25/12 kl 20:00.

Lycka till!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Jeanette Nielsen
  23 december, 2016 at 07:19

  Hej Annika
  Känner att detta är något jag verkligen behöver
  Nära alla helger snart är över
  Lediga dagar med mycket mat och gott
  Kanske slänga att godis fått?
  Känner att jag skulle behöva en knuff åt rätt håll
  med Hälsosatsningen för att få koll
  Så nu håller jag tummar och tår
  Att jag av dig ett positivt besked får

  God jul ❤

 • Reply
  Monika
  23 december, 2016 at 07:23

  Precis vad jag skulle behöva. Har idag svårt att följfölja och motivera mig själv. Har testat Paleo och mår bättre men efter ett tag faller jag tillbaka. Därför vore detta toppen att få prova på att följa.

 • Reply
  Britt-Marie Ström
  23 december, 2016 at 07:59

  Detta hade nog varit bra för mig så jag lär mig äta rätt och få ordning på mitt blodtryck, ledvärk och ämnesomsättning och gå ner några kilo. God Jul jag tycker mycket om din blogg. ???

 • Reply
  Lea Kinnunen
  23 december, 2016 at 08:09

  Vill så gärna göra om – göra rätt den här gången. Har påbörjat ”ett nytt liv”, utan större framgång. Har kommit fram till att jag måste koppla på den mentala biten. Annars är allt av intet. Därför vill jag gärna vinna.

 • Reply
  Annette Holmberg
  23 december, 2016 at 08:51

  Jag behöver hjälp med ett kostschema för att få inspiration eftersom jag tycker just matlagning är jobbigt .

 • Reply
  Johanna eriksson
  23 december, 2016 at 08:59

  Det är dags nu. Jag är värd det! Lite kärlek till mig själv för en gångs skull.

 • Reply
  Gunilla
  23 december, 2016 at 09:48

  Jag skulle bli jätteglad om jag vinner för jag behöver verkligen hjälp med alla de bitar som de fyra veckorna innehåller. Jag är motiverad och redo för förändring. Jag är ensamstående till t å barn och behöver ny energi och sund kosthållning. Hjälp och starta igång nya året med att möta vardagen på ett bättre och sundare sätt!

 • Reply
  Linda Viklund
  23 december, 2016 at 11:44

  För att det är dax nu! För jag måste sluta kämpa på själv. Få pepp och feedback så att glöden inte skocknar i vår!
  Vilket läge att få må bättre och lära sig mycket nya och bra saker om sig själv och hälsan.

 • Reply
  Karin
  23 december, 2016 at 11:48

  Hej! Jag skulle vilja vinna för att lära mig mer om clean eating och få bättre koll på vad som passar mig och sen få träningstips anpassade till mig vore jättelyxigt som bara tränar hemma själv ?

 • Reply
  Angelica Waldsjö Wänström
  23 december, 2016 at 14:20

  Jag är så fruktansvärt trött på att vara sockerberoende. Ända sedan jag var 20 år har jag förstört min kropp och kosthållning med olika dieter och träning. Detta resulterar nu i att min kropp inte vet varken ut eller in, låter vänta på resultat och då ger jag upp och hamnar i sockerträsket, igen! Jag har ibs, men i mina lchf- perioder märkt en mycket stor skillnad då jag utesluter mjöl, pasta, socker mm. Jag behöver hjälp med att hitta en hållbar livsstil när det gäller maten, så det blir naturligt och inte något jag faktiskt ens ska begöva refflektera över. Jag håller alla tummar jag kan och hoppas på att nu kanske det är min tur att få landa i något bra.

 • Reply
  Pauline
  23 december, 2016 at 14:28

  Åh vad jag lägger stora förhoppningar på denna plats i hälsosatsningen. Stora förändringar i livet kräver stora insatser och hälsosatsningen ligger precis rätt i tiden för min del och det skulle göra mig så gott att få den stöttningen. Jag vill kunna känna att jag gör allt för att ta hand om min kropp och mitt mående. Tack för en supersida som inspirerar! Mvh pauline

 • Reply
  Eva
  23 december, 2016 at 23:53

  Vill så gärna komma i form, just nu känner jag mig bara enorm. Inte kul nu vid jul… Vill gärna börja nya året med en kickstart, så målet mot toppformen kan ta fart! Få med både kropp och knopp för välbefinnande på topp :) Hälsosatsningen 2017 – jag redo!

 • Leave a Reply