Dan’ före dan’… December gick lika snabbt denna gång som varje år. Dags för näst sista luckan och denna lucka är jag extra glad för att kunna dela. Idag har du möjlighet att vinna en plats till de 4 första veckorna i Hälsosatsningen, mitt stora projekt inför 2017.

Vad är Hälsosatsningen?

Under året som gård så har jag kört flera omgångar av CLEAN28 och jag har varit nöjd med hur upplägget har fungerat. Deltagarna har rapporterat om viktminskning, ökad energi, mindre värk, lugnare mage och flera andra förbättringar av hälsa och välmående. Men en sak har gnagt hos mig – 4 veckor är för kort tid. För kort tid att skapa nya vanor som håller. För att lyckas med sina mål så är hållbara förändringar a och o. Det är den formen av förändring som jag vill vara en del av. I det började tankarna växa fram kring ett upplägg som sträcker sig över en längre tid för att på så sätt kunna hjälpa människor att skapa sina egna hållbara förändringar. Det gör mig extra glad att jag har haft möjlighet att inleda ett samarbete med Maria Lavestedt Segeblad, utbildad och erfaren personlig tränare. Du kan läsa mer om upplägget HÄR och all info kommer att offentliggöras under de närmsta dagarna. Några saker som måste spikas först bara.

logga-hs

Vinn en plats för de första 4 veckorna

Idag har du alltså chansen att vinna en plats till de 4 första veckorna av Hälsosatsningen med kostrådgivning och mental träning. Träning från Maria ingår inte i detta. Värdet är 1000 kr. 

Detta ingår:

Inför starten får alla ett omfattande kosthäfte med grunderna inom kosten och allt du behöver vet för att inleda din resa. Det följer även med två olika menyer som sträcker sig över två veckor. En meny för lågkolhydratkost och en paleo. I kosthäftet finns råd och information kring hur man ska tänka för att hitta den optimala kosthållningen för just en själv med tanke på förutsättningar och målsättningar. Man får även lära sig hur man ska sätta ihop sin egen tallrik för att nå sina mål.

 
Kost
Mentalt
 
1
Matdagbok och evolutionär kost
 
 
Test: Hur ser din kost ut idag och hur får den dig att må
Målformulering och hur du lär dig att skilja på hunger och sug.
 
2
Hur påverkas vi av det vi äter?
Livshjulet
 
3
Kost och träning
Hur du lär dig att skilja på hunger och sug.
 
4
Syra-basbalansen
Att ”unna” sig

Startdatum är 9 januari nästa år.

För att tävla

För att vara med och tävla om 4 veckors kostrådgivning och mental träning så vill jag att du lämnar en kommentar till detta inlägg. I din kommentar så motiverar du varför just du ska vinna 4 veckors deltagande i Hälsosatsningen,

Vinnare utses 25/12 kl 20:00.

Lycka till!