God Jul! Nu är dagen här. Dagen som många av oss har planerat och förberett i veckor. Se nu till att njuta av den! Umgås med vänner och familj. Njut av god mat och försök att bara vara. Släpp alla tankar på vardag och bara var och njut av julhelgen! 

Igår la jag upp ett inlägg med all info om Hälsosatsningen som drar igång 9 januari nästa är. Det är ett upplägg som jag slipat på under hösten och som jag ser enormt mycket fram emot att få dra igång. Det är ett samarbete mellan mig och Maria Lavestedt Segeblad och det kommer att bli sååå bra! Du hittar inlägget med all info HÄR.

halsosatsningen-profiler-2

I lucka 23 fanns en tävling där du kunde vinna en plats för 4 veckor i Hälsosatsningen. Den tävlingen fortsätter tills imorgon kväll så ta chansen och tävla om du inte reda gjort det. Men tills idag har jag något ännu bättre att tävla ut – nämligen chansen att vinna 8 veckors kostrådgivning och mental träning i Hälsosatsningen som drar igång 9 januari nästa år. Värdet för detta är 1898 kr.

För att tävla

Skriv en kommentar till detta inlägg där du berättar varför du vill vinna 8 veckor i Hälsosatsningen. Vad vill du ha hjälp med? På vad sätt skulle Hälsosatsningen hjälpa dig?

Vinnare utses 25/12 kl 20:00. Lycka till!