0 In Personligt

Juli i backspegeln

Imorgon är det augusti. Tiden har som vanligt gått lite för fort om du frågar mig. Jag hade gärna tagit en vecka till av juli 2016.  Jag ser tillbaka på juli med ett leende. Det har varit en så fin månad!

bärfat

Dagar på havet. Ledig tid att umgås med familj och vänner och bara vara. Bad och strandhäng. Bärplockning. Härliga löparrundor. Ljumna sommarkvällar. Sol och värme. 

Men det har även hänt en hel del saker som får mig att se fram emot augusti och hösten lite längre fram. I augusti har jag fått förtroendet att lära känna flera av er lite närmare genom kostrådgivning. Ska bli så kul! Nya dörrar har öppnats för mig och CEA. Jag har flera spännande samarbeten på gång inför hösten. Jag älskar verkligen att få dela med mig av tankar, tips och erbjudanden till er. 

Några av månadens recept

Juli har även så klart fört med sig många goda recept här på bloggen. Här är några av dem:

Missa inte mitt månadsbrev

På måndag skickas mitt nästa månadsbrev ut. I månadsbrevet denna gång får du bland annat ta del av:
* Mina bästa tips för att handla bra mat trots mager plånbok nu efter att semestern är slut.
* Mina bästa tips som kostrådgivare för hur du får kontroll över ditt sötsug.
* En nedladdningsbar present i form av en översikt över de livsmedel som du bör köpa ekologiskt och obesprutat.
* 15 % rabatt på ekologiska livsmedel och produkter
Du har väl anmält dig till mitt nyhetsbrev som självklart är helt gratis? Om inte så gör det! Tar max 10 sekunder och är superenkelt. Fyll bara i din mail i fältet högst upp i kolumnen på högersidan.

 

CEA månadsbrev

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply