1 In Crossfit & träning/ Personligt

Håll i hatten

God morgon!

Jag sitter här med frukosten i magen och funderar på huruvida Egon kommer dra vidare snart eller. Jösses vad det blåste igår kväll och i natt! Ström har vi i alla fall med har läst på nätet att det är en hel del problem med översvämningar här i närheten. Mannen och Storebror ska på (är tänkt i alla fall) Disney on ice på Skandinavium inne i Göteborg. Jag hoppas verkligen att de kan komma iväg för Storebror har sett fram emot det sedan biljetterna bokades. Jag hade tänkt att jag och Lillasyster skulle ta en kort sväng och hälsa på mormor och morfar och ta en kopp kaffe men vi får se hur läget är med att ge sig ut och köra.

Mannen har ju som sagt fått upp ögonen för en lågkolhydratskost och alla hälsofördelar som det innebär. Att inte ha en bukspottskörtel som hela tiden går på högvarv och insulin som sprutas ut i kroppen hela dagarna i ändå skapar en hormonell balans som alla kroppar mår bra av. Så igår kväll såg vi en föreläsning kring lchf/lågkolhydratskost och träning med Jonas Bergqvist. Vi såg den som finns på kostdoktorns medlemssidor men såg att det finns en variant på youtube också. Länk här. Jag kan dock inte garantera att det är exakt samma version som vi såg igår för jag har inte sett hela den på youtube. Men kika ni om ni är intresserade för Jonas har alltid många kloka tankar! Bilden är lånad från hans blogg.

hämta (20)

Igår fixade jag också lite ny mat till Lillasyster och fyllde på förrådet i frysen. Det blev en favorit i repris och du hittar receptet här.

Gröna firren

Lite senare idag så kommer ett första inlägg i en serie med mina bästa tips för att hitta motivation för att göra en livsstilsförändring, hålla igång motivationen och hur man bäst hanterar dagar då den känns som bortblåst.

Annika

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Ida
    11 januari, 2015 at 09:22

    Jag skulle åka o handla som vanligt på morgonen idag, veckohandla alltid söndagmorgon, men fick vända hem igen för träd över vägen :( hoppas ni kan genomföra dagens planer! För oss blir den inne dag tror jag, elda i kaminen o kasta ut julen medans vinden viner i knutarna! Jag har satt liknande mål som dig föresten, har 4 kilo som smugit sig på sen ett år tillbaka, dom ska väck nu. 3 av dom ska va borta till 12 mars (bonus om alla är väck) när mannen o jag firar 10 år tillsammans. När våren gör intåg ska jag va nere på vikten jag vill ha! Hoppas du får en fin dag!

  • Leave a Reply