0 In Annika tipsar

100 KR RABATT HOS BODYSTORE MED MIN KOD

Inlägget innehåller annonslänkar men framför allt ett grymt bra erbjudande till dig

Jag brukar göra minst ett par beställning varje månad hos Bodystore. De har verkligen ett grymt utbud och jag köper kosttillskott, livsmedel, träningsredskap och allt möjligt hos dem. Bodystore har alltid bra priser och fri frakt och här hittar du mer eller mindre allt du behöver som har med hälsa att göra. Håller du utskick så kan du även göra helt fantastiska fynd då de varje vecka har många riktigt bra erbjudanden. 

Rabattkod till dig

Om du anger koden ANNIKABSMAY17 i din varukorg när du handlar hos Bodystore så får du 100 kr i rabatt. Hur bra är inte det liksom? Erbjudandet gäller när du handlar för minst 500 kr, gäller 1 gång per kund och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder. Går inte att använda tillsammans med presentkort. Gäller: 22-28 maj.

KOLLA IN UTBUDET PÅ BODYSTORE.COM >>

 

Klicka på den rosa knappen här ovanför för att komma direkt till Bodystore och utnyttja erbjudandet. Här nedanför ser du  fem produkter hos Bodystore som a l l t i d finns hemma hos mig. Med andra ord. fem av mina favoriter som jag tycker att alla borde ha hemma.

Särskilt nötsmör i olika former och varianter går åt som smör här hemma. Det är ett av mina små knep för att få i barnen bra fetter. Jag ger dem varsin sked med nötsmör varje morgon till frukosts, så vet jag att de kommer att hålla sig mätta och nöjda bättre under dagen. 

Läs mer:

>> Mättande och nyttig frukost för barn

>> Varför du bör äta kokosolja varje dag

>> Kosttillskott som stärker sköldkörteln

Vad brukar du handla och alltid se till att ha hemma? Dela gärna med dig i kommentarerna. Själv är jag alltid nyfiken på nya produkter och det är kul för oss alla att få nya tips.

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply