0 In Annika tipsar

KLEAN KANTEEN- 100 KR RABATT HOS BODYSTORE

Samarbete med Bodystore.com

Men koden ANNIKABSMAY17 får du just nu 100 kr rabatt när du handlar för minst 500 kr hos Bodystore.com. Erbjudandet gäller veckan ut och du kan läsa mer om det och villkoren som gäller längre ner i inlägget. Koden är perfekt att utnyttja för att köpa hem en eller ett par flaskor från Klean Kanteen.

Klean Kanteen – snygga och giftfria flaskor

Själv har jag flera flaskor och muggar från Klean Kanteen och jag verkligen älskar dem. Dels är dom snygga och dels vet jag att det är helt giftfria. Det känns så bra att Nils kan ha med sig en sån här garanterat giftfri flaska till fotbollsträningen och att Ebba kan dricka sitt vatten ur en sån när hon springer runt och leker ute.

klean kanteen giftfria flaskor

klean kanteen giftfria flaskor

Korkarna är gjorda av garanterat giftfri plast och kan bytas ut när de börjar bli slitna. Men så klart finns det även korkar som är helt rostfria.

Läs mer:

>>Se upp med plast och kemikalier i köksredskap

>> Plastbanta ditt kök

Flaskorna från Klean Kanteen är en investering för livet då jag har svårt att tro att det går att slita ut eller ha sönder dem. Flaskorna tål att tappas i backen och andra hårdhänta olyckor. Eftersom de är rostfria så kan de även steriliseras i kokande vatten plus att de varken tar upp eller ger ifrån sig smak och lukt. Min senaste favorit är den här värmeisolerade termosmuggen. Perfekt för lite kaffe med kokosolja på kalla dagar när du är på språng. 

klean kanteen giftfria mugg

100 kr i rabatt på din beställning från Bodystore

Med min kod ANNIKABSMAY17 så får du 100 kr i rabatt på din beställning hos Bodystore. Erbjudandet gäller när du handlar för minst 500 kr, gäller 1 gång per kund och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder. Går inte att använda tillsammans med presentkort. Gäller: 22-28 maj. 

KOLLA IN UTBUDET AV KLEAN KANTEEN HOS BODYSTORE.COM >>

 

Klicka på knappen här ovanför för att komma direkt till hela utbudet av produkter från Klean Kanteen hos Bodystore. Koden gäller hela utbudet hos Bodystore.com och så klart inte bara på produkter från Klean Kanteen. Dela gärna koden till vänner och bekanta så att de också kan handla hem bra produkter till ett riktigt bra pris.

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply