0 In Personligt

GE DIG SJÄLV EN PRESENT FÖR ATT DU ÄR DU

Inlägg i samarbete med Maddii.se

God morgon!

Jag tycker att det är jätteviktigt att belöna sig själv och unna sig saker. Det ger pepp och sätter guldkant på livet. Till exempel efter att du har fixat en utmaning, stor som lite, som du satt upp för dig själv. Eller bara för att ge dig själv lite extra kärlek för att du är så himla fantastisk på att vara just du. Bara som du är liksom.

På söndag är det morsdag och för min del är det min åttonde morsdag. Det tycker jag är värt att fira. Sedan 2010 har jag varit mamma till världens mest fantastiska Nils och 2014 fick vi äran att ha Ebba som en del av vår familj. Att vara mamma är inget lätt jobb och det ingår både toppar och dalar. Jag är långt ifrån en perfekt supermamma men jag anstränger mig varje dag för att vara den bästa mamma som jag kan vara. Därför tänker jag i år belöna mig själv för att jag är en good enough mamma för Nils och Ebba. Jag tycker du ska göra likadant! Du är den bästa mamman åt dina barn. Och är du inte mamma, så är du bäst på att vara just du oavsett. På den punkten finns det ingen som slår dig. Du är värd något fint för att du är just du.

För min del innebär det att några nya plagg från mitt favoritmärke Odd Molly får flytta in hos mig. För några år sedan bytte jag tänk kring det här med att köpa kläder. Istället för att handla fem billigare plagg som tappar formen efter ett par tvättar så lägger jag pengarna på väl utvalda plagg som jag vet håller sig snygga länge. Kvalitet före kvantitet. Det var då jag blev kär i Odd Molly. Jag är noga när jag köper mina plagg och väljer plaggen som jag vet jag kommer att använda mycket. Och inte en gång har jag ångrat ett köpa av plagg från Odd Molly. Min senaste favorit är den här rosa koftan. Jag älskar den!

odd molly kläder

odd molly kläder

Dessutom, om du håller utkik så kan du hitta de här fantastiska plaggen till riktigt bra pris också. Jag upptäckte till exempel att nätbutiken med allt för mode Maddii.se just nu har jättemånga plagg från just Odd Molly på rea. Plus att de har många fantastiska plagg till ordniarie pris också så klart. Här nedanför ser du vad jag klickade hem från Maddii.se och allt från rean. Fantastiskt!

odd molly kläder

Vill du veta något ännu bättre? Med koden Sommar15 får du ytterligare 15 % rabatt på alla märkeskläder hos Maddii.se. Erbjudandet gäller till och med 31 augusti. Hos Maddii.se hittar du allt för mode online. Utöver ett stort utbud av kläder från Odd Molly så har de också märken som By Marlene Birger, Hunkydory och Ralph Lauren. De har även kläder för både män och barn. Perfekt tillfälle att utnyttja koden och ge dig själv en fin belöning för att just du är så himla bra!

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply