0 In Personligt

Veckans insta

veckans insta

Här kommer ett axplock av vad jag postat på instagram den senaste tiden:

  1. Skördetid för zucchini och häromdagen fick jag ett gäng från mamma och pappas odling. Gjorde min goda zucchini-röra som är riktig god till grillat. 
  2. Pizza! En av barnens favoriter här hemma. Gjorde en variant på recept från 56kilo-Åse och fick till en riktigt god pizza som barnen gav tumme upp. Recept hittar du här
  3. Efter att ha avslutat en kur med penicillin så är det dags att mata mina goda mag/tarm-bakterier för att stärka bland annat immunförsvaret. Organic Green Blend från VitaPrana är perfekt och innehåller över 20 olika gröna växter så som nässlor, tranbär och spenat.
  4. Barnen gillar smoothie till frukost men min fantasi tryter. Jag efterfrågade inspiration på smaker och kombinationer från er och slog rekord i antal kommentarer på instagram för min del. Tack snälla ni för nya tips och idéer!
  5. Jag delade med mig av enkelt tips på hur man kan lägga upp bär och nötter för att locka barnen lite mer.
  6. Förra helgen gjorde jag en stor omgång av ostplättar. Riktigt goda plättar som är perfekta mackor. Mättar bra. Även dessa en favorit hos mina barn. Inspiration hämtad från Tjockkocken men gör min egen variant. 
  7. Ebba hjälper mig att skörda paprikor på vår buske som vi sådde i våras och vattnat under sommaren. Sånt här får mig att känna mig rikt på riktigt! Att skörda egen mat. Utan tillsatser och som fått mogna i egen takt. Gör mig även glad att mina barn vet att paprikor växer på buskar och inte bara ligger i grönsaksdisken i affären.
  8. Tjoho! Du har väl inte missat mig i senaste numret av ToppHälsa?! I juni var jag uppe i Stockholm och fick vara med om en dag jag sent lär glömma. Läs mer här. Som grädde på moset fick jag träffa mina kost-kolleger 56kilo-Åse och Swedish Paleo-Cecilia
  9. Så kul att mitt viktminsknings-program CLEAN28 är så populärt. 2 fulla omgångar nu i augusti och nästa som drar igång 19 september börjar också bli full. Du kan läsa mer om CLEAN28 här och för att boka en plats mailar du mig på annika@cleaneatingbyannika.se.

På instagram uppdaterar jag flera gånger dagligen och om du inte redan följer mig där – gör’t vettja! Det är så kul att få prata med er där och dela tipsa och tankar.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply