0 In Personligt

SOMMARLOV, YOUTUBE & STORA GREJER PÅ G

Gooood morgon!

Solen skiner och det känns som om det blir varmt idag – härligt! Kollade vädret inför midsommar precis, och det verkar inte som regn. Molnigt men inte regn. Tjoho! Vi är ju inte bortskämda med sol på midsommar direkt så vi får vara glada att vi slipper regn.

Soooommarlov

Idag gör barnen sin sista dag på fritids och förskola sedan är det sommarlov i över 8 veckor. Ska bli så skönt med sommarlov och ledig tid med barnen. Men den där sommarlovskänslan som jag fått när jag arbetat som lärare den har jag inte i år. Lunchade med en vän och fd lärarkollega igår som gjorde sin sista dag innan sommarlov. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar den känslan. Finns ju fördelar med allt. Till och med jobbet som lärare, nämligen sommarlovet. Tur att jag lämnat mitt jobb som lärare när den största fördelen som jag känner med jobbet är sommarlov…

clean eating by annika

Min första sommar som egenföretagare

Älskar att arbeta med mitt företag och vill aldrig byta ut det. Jag får nypa mig själv i armen när jag inser att jag faktiskt lever drömmen som började gro inom mig för 2-3 år sedan. Att vara egenföretagare medför en frihet som jag älskar men det innebär också att jag aldrig är ledig. Jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop det nu över sommaren. Jag har en plan men jag har bestämt mig för att det inte ska bli någon stress utan jag ska ”go with the flow”. Prio 1 är sommar med familjen sedan får den här mamman vara smart och hitta sina stunder för att arbeta och då vara galet effektiv.

Vad gäller CEA så kommer jag att prioritera YouTube. Dels för att jag tycker att det är sååå kul att spela in och redigera film och dels för att jag verkligen vill växa där. Varje tisdag och fredag kommer filmer att komma. Alltifrån recept till tips och tankar. Ibland korta enkla filmer och ibland längre och mer omfattande. Du prenumererar väl på min kanal? Om inte så klicka dig in på min kanal och gör det direkt så att du inte missar något. Men blogg och insta kommer så klart också att rulla på hyfsat som vanligt i alla fall.

Spana in min senaste film

Igår var det tisdag och det betyder film på min youtube-kanal.  Gårdagens film hade ett grönsakstema och jag tipsade om fem grönsaker som jag alltid har hemma, varför de är så bra och nyttiga plus tips om hur jag brukar tillaga dem. Klicka på bilden nedanför för att komma till filmen. Om du gillar den – glöm inte att klicka på tumme upp. Nästa film kommer på fredag och för att inte missa de, vad ska du göra då? Ja just det, prenumerera. Tack :)

Stora förändringar på gång

Idag hämtar jag barnen tidigare från fritids och förskola för vi ska in till Kungälv hela familjen för att skriva på ett papper som kommer att förändra våra liv här framöver. Följ mig på insta stories där jag kommer att berätta så snart det är klar. Det är sååå kul och ytterligare en av mina Henriks drömmar går i uppfyllelse. 

Nu önskar jag dig en fortsatt fin onsdag så hörs vi snart igen!

clean eating by annika

 

 

 

P.S. Missa inte sommarens grymma erbjudande med 35 % rabatt på CLEAN28 och ett pris som aldrig kommer tillbaka. Läs mer om sommarens upplägg av CLEAN28 här och maila mig om du har frågor och/eller vill hänga på (annika@cleaneatingbyannika.se).

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply