0 In Annika tipsar

20 % på allt hos Bodystore

banner annonslänk bodystore

God morgon!

Lördag – igen. Veckorna går så sjukt fort just nu. Men det måste ju betyda att man har kul, eller hur? Vad har du planerat denna lördag? Hos oss står det pepparkaksbak i kalendern. Jag och barnen ska ut till mormor för det årliga pepparkaksbaket.

Men innan vi drar igång så tänkte jag visa upp vad som kom i min senaste beställning från Bodystore och tipsa om att de nu under Black Weekend har 20 % på ett helt köp med koden ALLT20.

bodystore black week

I mitt paket från Bodystore

Jag gjorde en beställning från Bodystore förra veckan med lite gott och blandat inför allt julbakande. Här nedanför kan du se lite av vad som fanns i lådan.

bodystore nyttigt
bodystore yaconsirap

Yaconsirap är en sorts sirap som utvinns ut yaconroten. Det unika med yaconsirapen är att den är otroligt rik på fiber. Fiber kan inte tas upp av kroppen och gör att blodsockret inte höjs så kraftigt. Den är alltså mycket snällare mot blodsockret än vad vanlig socker-sirap är. Jag fick tips om yacon-sirap av härliga Cecilia Folkesson och det är nu en av mina personliga favoriter. Den har en lite mörk smak och en alldeles lagom sötma.

Lästips!

Yaconsirap – allt du behöver veta.

bodystore kakaosmör

Kakaosmör utvinns ur råa kakaobönor. Kakaosmör var det fina Fanny Lindqvist som fick mig att få upp ögonen för. Bra ren hälsosam fettkälla som är god att ha i till exempel en smoothie eller i bakning. Det är riktigt goda att bara knapra på också. De har formen som chokladlinser.

bodystore

Choklad är måste för mig vad gäller chokladbak så kakao måste finnas hemma. Men det är stor skillnad på kakao och kakao. De traditionella är hårt raffinerade och därför fattiga på näringen som naturligt finns i kakaobönan. Välj en raw och ekologisk kakao. Jag beställde hem kakao från Rawpowder som är en ekologisk kakao som jag gillar.

Frystorkade hallon och passionsfruktspulver är underbara färgklickar att strössla över chokladpraliner och kakor.

Passa på och få 20 % rabatt

Om du blir nyfiken på någon av produkterna jag har tipsat om, eller om du behöver något annat från Bodystore, så passa då på att utnyttja koden ALLT20 som ger dig 20 % rabatt på ett helt köp. Koden gäller nu under Black weekend.

signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply