Annika tipsar

Sockerbomben 3.0 – läs den gratis

Inlägg i samarbete med Nextory

Tänkte ge er ett fantastiskt tips så här direkt på tema sötsug. Boken Sockerbomben 3.0, Bli från från ditt sockerberoende, av Bitten Jonsson och Pia Nordström har en given plats i min bokhylla. Det var Sockerbomben av Bitten som från allra första början fick mig att inse krafterna bakom socker, mjöl och sötsug. Just nu ligger den på mitt nattduksbord igen och det är dags att läsa den än en gång. 

sockerbomben-3

Genom mitt samarbete med Nextory kan du också läsa boken. Du kan börja läsa redan ikväll. Helt gratis. Bra va! Sockerbomben finns nämligen som e-bok hos Nextory och med min kod så får du en månads medlemskap helt gratis. För att få en månad gratis hos Nextory så använder du koden CLEANEATINGBY på denna sida

Så här gör du för att få en gratis månad hos Nextory

Du klickar dig in på denna länk och där fyller du i koden CLEANEATINGBY. Sedan väljer du vilken form av medlemskap vill du ha. Jag tycker absolut att du ska välja det största utbudet som omfattar hela utbudet hos Nextory (värde 249 kr). Du kommer att bli ombedd att ange ett betalkort och det är bara för att ditt medlemskap ska rulla på utan avbrott om du fortsätter efter din första gratis-månad. Det kommer att dras 1 krona för att se att allt funkar. Den kronan får du så klart tillbaka när du avslutar ditt medlemskap.

Lite om Sockerbomben 3.0

I boken varvar Bitten och Pia fakta och forskning kring hur socker påverkar oss, med personers erfarenheter och upplevelser. Det är verkligen en fantastiskt lärorik bok! Det som fastnade mest hos mig personligen är beskrivningarna av olika former av bruk – socialt bruk, skadligt bruk och beroende. Bitten beskriver skillnaderna och du kommer själv att se vilken grupp du (eller dina anhöriga) tillhör. Därifrån får du lära dig hur du steg för steg ska arbeta för att slippa sötsug och leva ett hälsosamt och bra liv där du själv har kontrollen.

sockerbomben-1

sockerbomben-2

Annat som kan intressera

2 Kommentarer

 • Reply
  Ida
  4 januari, 2017 at 16:04

  Länken funkar inte :(

  • Reply
   admin
   4 januari, 2017 at 20:51

   Strulade lite tidigare idag men funkar nu igen :)

  Lämna ett svar