2 In Personligt

Äntligen vardag och laddning inför 2017

God morgon!

Lika mycket som man längtar efter jul så lika skönt är det med vardag igen efteråt. Eller hur känner ni? Hur var er jul 2017? Vi har myst och umgåtts i dagarna tre och verkligen firat jul. Igår var vi iväg till barnens farfar för årets 3e och sista julfirande. Det bjöds på fantastiskt god kalkon med stuffing och sötpotatismos. Något som definitivt ska testas igen här hemma. Riktigt gott!

Julmat i all ära men efter flera dagar med julskinka och falsk tomtegröt till frukost (vispad grädde med keso) så var det fantastiskt gott med en gammal hederlig omelett till frukost. Ägg är min absolut frukost-favorit. Innehåller bra med fett och protein och ger mättnad i flera timmar. Dagens omelett  fylld med champinjoner, lite ost och färsk spenat. Svamp och spenat är min favorit i omeletten. Vilken är din?

omelette-1

Henrik är ledig denna vecka och det känns som om vår familj behöver de här dagarna tillsammans efter höstens stress och jäkt. Vi har en del inplanerat under veckan. Bland annat ska vi till Ikea för jag behöver en del nytt till mitt nya hemma-kontor. Ska bli riktigt kul att få fixa iordning det och delar så klart med mig när allt är klart. Jag ska även in till stan en sväng och träffa min vän Tine och planera upp lite projekt som vi har på g inför 2017. 

Mina nya chef (a.k.a. jag själv ;)) gav mig en riktigt fin julklapp i år – Daily Greatnesss Business Planner. Kalendrarna från Daily Greatness är helt fantastiska och versionen med fokus på företagande kändes som en perfekt julklapp till mig själv. Ska sätta mg ner och formulera min mål och strategier för företaget inför 2017.

daily-greatness-planner-2

daily-greatness-planner-4

Att så många av er redan har bokat era platser till Hälsosatsningen gör mig så himla glad! Jag är själv så stolt och nöjd över upplägget och vet att det kommer att bli jättebra! Önskar att jag själv hade hittat ett liknande upplägg när jag för ett antal år sedan själv letade mig fram i kostdjungeln. Om du är nyfiken på Hälsosatsningen så hittar du all info HÄR och om du vill hänga på så mailar du mig på annika@cleaneatingbyannika.se. 

halsosatsningen-profiler-2

Julkalendern – tror jag har fått mail från alla vinnare nu. Ber om ursäkt att jag inte svarat alla. Har firat jul ;) men ska svara inom de närmsta dagarna.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sofia
  27 december, 2016 at 15:45

  Vilken fin rosa mugg på första bilden! Är det Mateus? Eller vart har du hittat den? :)

  Kram
  (Sofiahager på instagram)

  • Reply
   admin
   28 december, 2016 at 20:04

   Yes, Mateus :) favoriten här hemma

  Leave a Reply