0 In Annika tipsar

UNNA DIG EN JULKALENDER FRÅN YVES ROCHER

Inlägg i samarbete med Yves Rocher

Jag  är inne i en period som innebär stor förändring för mig. Jag har tagit beslutet att bli kompis med kroppen. Jag ska ge min kropp den kärlek och omtanke som den är värd. En av de första sakerna jag har gjort har varit att rensa ut badrumsskåpen på produkter som jag inte tycker håller måttet. Jag är värd eko och giftfritt. Inget skräp hör hemma i mina skåp. Jag ska börja unna mig och unna mig bra grejer.

Först ut blev en julkalender från Yves Rocher. Det som är så unikt med Yves Rocher är att de är extremt noga med vad de stoppar i sina produkter. Deras produkter är snälla både mot miljön och mot oss människor. Perfekt present till mig själv kände jag. Tycker du ska göra likadant och unna dig en härlig julkalender du också!

yves rocher julkalender

yves rocher julkalender

Julkalender från Yves Rocher

Den här julkalendern innehåller 24 lyxiga produkter. Jag har känt, klämt och luktat och är så spänd inför att få öppna påsarna en i taget. Flera av påsarna innehåller full-size produkter och bästsäljare från Yves Rocher.  Kalendern består av 24 härliga tygpåsars och till kommer snöre och klykor så det blir ett litet DIY-projekt att ta tag i runt första advent. Tycker du ska unna dig en du också. Visst hade det varit kul att följas åt under december och se om vi får samma saker i påsarna?

Värdet på innehållet är 2112 kr men priset för kalendern är bara 799. Alltså nästan bara en tredjedel av priset. Antalet kalendrar är begränsat. För att hinna få din kalender i tid så måste du beställa senast 24 november.

Du hittar julkalenderns HÄR.

yves rocher julkalender

clean eating by annika

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply