0 In Annika tipsar

25 % rabatt på VitaPranas ekologiska produkter

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Ni som följer mig vet att jag tycker att väl utvalda kosttillskott är ett bra komplement till hälsosam kost för att optimera hälsa. Till alla mina kostrådgivringsklienter så rekommenderar jag ett dagligt intag av omega-3 och d-vitamin under september till april. För de som tränar en del så rekommendera jag även tillskott av magnesium. 

Läs mer:

>> Behöver man ta kosttillskott och i så fall varför?

kosttillskott

VitaPrana – rent och naturligtvitaprana25

I våras fick jag upp ögonen för VitaPrana. VitaPrana är kosttillskott som håller en mycket hög kvalitet. Alla deras produkter är gjorda på så rena råvaror som möjligt och fria från tillsatser som färgämnen och sötningsmedel. Dessutom produceras VitaPranas produkter med stor hänsyn till miljön. Idag kommer 90 % av mina kosttillskott dem. VitaPrana har ett brett utbud av kosttillskott men tillverkar även produkter som nötsmör, chiafrö och proteinpulver. 

Gissa om jag blev glad när jag såg att Bodystore just nu har 25 % rabatt på VitaPranas produkter. Perfekt tajming då flera av
mina burkar börjar ta slut. Här ser du några av varorna som är på väg hem till mig:

 

Kokosoljavpkokosolja

Jag försöker få i min ett par matskedar kokosolja varje dag. Har använder det i matlagning men slänger även ofta ner en klick i smoothies. Kokosoljan är verkligen ett riktigt superfood och är otroligt välgörande för kroppen. Den är en riktigt bra källa för energi till kroppen, det fungerar även som smörjmedel för bland annat leder, mage/tarm och hjärna samt att det är starkt antiinflammatorisk och dämpar/förebygger inflammationer i kroppen som till exempel eksem, fibromyalgi, ledvärk, diverse magproblem och den har även visat tydliga kopplingar till att förebygga demens och alzheimers. 

Här hittar du kokosoljan till 25 % rabatt (länk). 

Läs mer:

>> Varför du bör äta kokosolja varje dag

Jordnötssmör vpjordnötssmör

Själv äter jag inte jordnötssmör men det är en stor favorit hos mina barn. En chokladsmoothie med en klick jordnötssmör säger de inte nej till. En annan favorit är ett lager jordnötssmör på en skiva fröknäcks. VitaPranas jordnötssmör är ekologiskt och gjort på 100 % jordnötter. Inga tillsatser. Inget socker. Jordnötssmör är en bra källa för hälsosamma fettsyror. Perfekt val för veganer.

Här hittar du jordnötsmöret till 25 % rabatt (länk).

Selenium

Ett av de senaste tillskotten till mina kosttillskott är selen. Jag äter det för att stötta och läka min sköldkörtel. Sköldkörteln spelar en nyckelroll i kroppens förbränning. VitaPranas selen är helt fritt från tillsatser och ekologiskt.

Här hittar du selen till 25 % rabatt (länk). 

Raw Bars Chocovprawbar

Bara för att priset var så bra så fick ett gäng av VitaPranas raw food bars åka med också. Bars som är 100 % ekologiska, fria från gluten och tillsatt socker. För mycket kolhydrater för mig men perfekt fika eller lördagsgodis till barnen.

Här hittar du raw food barsen till 25 % rabatt.

VitaPranas produkter ger högkvalitet för ett redan lågt pris. 25 % rabatt på det ger ett perfekt tillfälle att bunkra upp på kosttillskott. Känner jag mig själv rätt så kommer jag göra ytterligare en beställning under de närmaste dagarna för att utnyttja rabatten.

 

Via denna länk kommer du direkt till VitaPranas utbud av

ekologiska och miljövänliga produkter och rabatten på 25 %.

 

Äldre inlägg om kosttillskott: 

Mina tankar kring kosttillskott för att optimera hälsan och varför jag ändrade mig

Ska man ta tillskott av d-vitamin?

Behöver man ta magnesium som kosttillskott?

Behöver du ett extra tillskott av zink?

Ska man ta tillskott av omega-3 och i så fall varför?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply