2 In Annika tipsar

Bodystore – kampanjer v. 31

banner annonslänk bodystore

Upp till 30 % på produkter för mage/tarm

Vi är många med känsliga magar. Sommar och semester innebär ju ofta även en del sus-o-dus som kan gå hårt åt magen. Kanske det Bodystore tänkt på när de denna vecka har upp till 30 % på produkter för mage/tarm.

Probiotika tillskott tar jag själv varje dag i form av mjölksyra bakterier från Elexir Pharma eller Holistic. Men inför att vardagen börjar rulla på, så kan det vara klokt att ge sig mage lite extra kärlek i form av fibertillskott från Husk eller en kur med Silicea eller Detoxner (effektivt mot ibs).

husk

Upp till 20 % på nötter och frön

Naturella nötter är något som jag alltid har hemma. Dels så använder jag det mycket när jag bakar men sedan är det ju även ett grymt sätt att få i sig hälsosamma fetter. Går enkelt att blanda ner i en sallad eller strössla över frukost/mellanmålsskålen. Hela utbudet hos Bodystore hittar du här och just nu är det upp till 20 %.

20 % på alla produkter från Urtekram

Denna vecka har Bodystore 20 % på alla produkter från Urtekram. Urtekram är ett danskt varumärke som är ett av de ledande inom ekologiska produkter. Jag har många favoriter från dem och är ett varumärke som jag tryggt kan rekommendera.

Personligen gillar jag deras kryddor och glutenfria mjöler (havremjöl, rismjöl) men de har även ett brett utbud inom hygienprodukter.

urtekram ekologiska kryddor

Besök gärna min sida hos Bodystore

Jag har en egen sida hos Bodystore där jag har samlat mina favoriter och de produkter jag använder regelbundet. Ta gärna en titt där.

annika malm bodystore
signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stefan
  4 augusti, 2020 at 13:27

  Älskar produkterna hos bodystore.
  Tack för tipset

 • Reply
  Ludvig
  6 augusti, 2020 at 12:45

  Jag önskar en underbar sommar och lycka till <3<3<34

  <3 Så här sparar jag i corona krisen. Först går jag in på refunder och där jag återbäring på redan billiga Campadre <3

  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

  Billig och gratis shoppingklubb Campadre: https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

 • Leave a Reply