0 In Annika tipsar

Nyttiga mellanmål & snacks till jobbet

banner annonslänk bodystore

Semester och sommarlov börjar gå mot sitt slut. Sommaren har varit härlig men visst är det ändå lite skönt med rutiner igen?

Nyttiga mellanmål & snacks till jobbet

Jag har alltid ett lager med snacks och bra mellanmål på jobbet. Mitt skåp i personalrummet brukar vara fullt av godsaker och nu är det dags att fylla på igen. När jag satt och gjorde min beställning från Bodystore, slog det mig att tipsen kan ju intressera er också.

Så here they come – mina favoriter bland skrivbordslåda-snacks.

Bars – ett klassiskt mellanmål

nyttiga bars

Jag älskar bars. Äter alldeles för många i perioder men de är ju fantastiskt smidiga. Här nedanför är några av mina favoriter.

Granola & knäckebröd – när fikat dukas fram

På mitt jobb är det eftermiddagsfika med bullar och mackor på våra mötesdagar. Då gillar jag att kunna ta fram något som jag och min mage mår bra av. Att ha en påse glutenfri granola och något bröd är smidigt tycker jag. Nedanför är några av mina favoriter.

nyttiga mellanmål

Hälsosamma fetter – för att hålla mättnaden stabil

Att ha hälsosamma fetter att enkelt ta till är bra. Nötsmör på mackan eller rakt ut burken med sked. En klick kokosolja i kaffet eller teet. En näve naturella nötter. Smidiga sätt att hålla sig stabilt mätt.

hälsosamma fetter

Något gott att dricka

Ett par flaskor kombucha gillar jag att ha på jobbet. Särskilt så länge det ännu är lite värme ute. Hallonsmaken från Captain Kombucha är min personliga favorit. Så god! Är inte kaffe din grej så har Bodystore många bra teet. Jag såg idag att Renee Voltaire har ett Vattenkefir, vatten men mjölksyra bakterier. Jag har inte testat själv än men blev genast nyfiken och beställde hem en falska.

dricka

Något gott när du känner för det

Något riktigt gott måste man ju också ha eller hur?

signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply