1 In Annika tipsar

Upp till 50 % hos Cervera

God morgon fina du!

Skärtorsdag denna underliga påsk och jag är uppe före resten av familjen, med tanken att få lite jobb ur vägen. Sitter med dagens första kopp kaffe i handen. Mysig känsla att vara uppe först i en stilla hus.

house doctor

Under april kommer jag att samarbeta med Cervera. Jag kommer att tipsa er om mina favoriter genom så kallade annonslänkar. Jag vill vara tydlig med att jag aldrig skulle tipsa om produkter och tjänster jag inte stor bakom till 100 %.

Jag bli verkligen superglad om mina tips hjälper er att hitta bra produkter och när ni väljer att använda just mina länkar. Det gör det nämligen möjligt för mig att fortsätta arbeta med bloggen och mina social medier och dela recept och tips med er. Jag får en procentuell ersättning från de köp som görs via mina annonslänkar.

Nu till mina tips!

TIPS 1: House Doctor – mitt favoritporslin

Jag får ofta frågor om porslinet när jag delar mina bilder. Och visst är det fint! Porslinet jag använder heter House Doctor. Cervera har ett brett utbud av porslinet och du kan se hela utbudet här. Kaffekopparna, skålarna och äggkopparna är mina personliga favoriter.

Märket Broste Copenhagen går i samma stil och jag tycker att de båda porslinen är fina att mixa tillsammans med de delar som du använder och tycker om.

Klicka här kan du se hela utbudet från House Doctor.

glutenfria_chokladbollar_banan_2

TIPS 2: Upp till 50 % på köksel

Det finns 3 elektriska köksredskap som jag inte klarar mig utan:

Just nu har Cervera upp till 50 % på köksel. Du kan se hela utbudet genom att klicka här.

Elprodukter till köket kan kosta en del. Mitt tips är att hellre investera i en riktigt bra produkter som funkar för det du vill använda den till, än en billigare som inte funkar för det du vill och bara blir ståendes.

Hos Cervera kan du betala med Klarna och kan dela upp ditt köp till månadsvis betalning.

Matberedare – viktigt med bra effekt

Matberedaren använder jag när jag ska baka mina kikärtsfrallor, göra nötsmör, rawfood-bollar med mera. Att den är kraftig är viktig tycker jag. Jag vill ha en matberedare som klarar att mixa även lite torrare dadlar och nötter.

Den matberedare jag har hemma heter Electrolux Expressionist och just den modellen har Cervera inte inne just nu. Om du brukar göra samma typ av recept som jag, så rekommenderar jag effekt på minst 500 watt. En motsvarande modell är Kitchen Aid artisan som just nu är nedsatt med 11 % hos Cervera. Du hittar den i olika färger här.

Blender – till smoothies och glass

Vilken blender jag använder är en väldigt vanlig fråga som jag får så gott som varje gång jag delar ett recept på smoothies. Mitt svar är alltid detsamma – Bosch Vita Boost är oslagbar. Den har effekt och kraft som de riktigt dyra maskinerna på marknaden men till ett mycket lägre pris.

En riktigt bra investering som du gillar smoothies och glass på frusen frukt.

Just nu finns Bosch Vita Boost till 20 % rabatt hos Cervera.

bosch vita boost

Stavmixer – för bananpannkakan & mct-kaffet

Stavmixern plockar jag fram när jag inte ska mixa så hårda saker och vill att det ska gå lite fort och lätt. Mindre disk blir det ju också. Finns många varianter av stavmixers hos Cervera. Mitt tips just nu är denna från Bosch till 20 % nedsatt pris.

TIPS 3: Matlagning upp till 63 %

Just nu får du 20-63 % rabatt på många bra redskap till matlagningen. Bland annat 50 % på knivarna från Anders Petter (knivarna jag använder), 30-45 % på flera grytor med mera från Le Creuset samt grymma rabatter på gjutjärnsgrytor och pannor i flera olika modeller.

Se alla erbjudanden inom matlagning här.

TIPS 4: Påskpynt upp till 50 %

Kanske har du något särskilt påskpynt du spanat in men inte köpt eller känt varit för dyrt, då har du chansen nu att klicka hem till bra pris. Du kan se allt fint påskpynt här.

signatur annika malm clean eating

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Disa Svensson
  16 april, 2020 at 17:53

  Sänder alla mina tankar till er och era läsare i dessa Corona tider <3 Tillsammans kan vi klara det <3<3<3. Här är mina bästa shoppingtips under min karantän <3

  Campadre:
  https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

  Lyko:
  https://referme.to/9vACAmo

  Best secret:
  https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

  Refunder:
  http://www.refunder.se/b/Spara50

  MEMBER:
  https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355

  NI ÄR BÄST <3

 • Leave a Reply