0 In Annika tipsar

EKOLOGISK MATKASSE DIREKT HEM TILL DÖRREN

Inlägg i samarbete med Matkasse.nu

I fredags plingade det på dörren här hemma. Utanför stod en kille med ett gäng matkassar till mig. Att få allt ihopplockat, nedpackat och hemkört till dörren tycker jag är ett perfekt sätt att handla hem god mat inför helgen och veckan som kommer. Utöver maten så följde det även med ett recepthäfte med 5 spännande recept att tillaga under veckan med de matvaror som följde med. Kan inte blir bättre, eller hur?

Men hjälp av Matkasse.nu så har jag valt ut två olika matkassar för mig och familjen att testa. Kanske minns du mitt inlägg om Matkasse.nu som jag skrev häromveckan? Om inte så klicka på länken för att komma dit.

Matkasse.nu erbjuder en supersmart tjänst som hjälper dig att hitta rätt i matkassedjungeln som finns där ute. Genom deras sida hittade jag snabbt och enkelt två olika matkassar som passar mig och min familj utmärkt. På sidan kan man jämföra olika matkassar jätteenkelt plus att man får ta del av alla aktuella erbjudanden och rabatter som finns.

Första matkassen för oss blev den ekologiska matkassen från Mathem. Vi fick hem så fina produkter och allt så klart ekologiskt. Matkassarna var fulla av rena och härliga råvaror. Just nu kan du också hitta bra erbjudanden för just matkassar från Mathem hos Matkasse.nu.

matkasse mathem ekologisk

matkasse mathem ekologisk

matkasse mathem ekologisk

Än har vi inte hunnit testa alla recept som följde med men de vi har testat har verkligen varit jättegoda och framför allt enkla att tillaga. Det har varit rätter som både jag och Henrik har gillat men som också har fallit barnen i smaken. Bland annat har vi ätit burgare och kycklingklubbor som båda är två av Nils och Ebbas favoriter.

Mina tankar om den ekologiska matkassen

Överlag så är jag riktigt nöjd med matkassen. Mer eller mindre allt i kassen var rena riktiga råvaror med undantag av en burk majonnäs. Det var naturligt feta mejeriprodukter som följde med vilket jag ger stor tumme upp. Lättprodukter innehåller ofta många tillsatser så som stabiliseringsmedel och det kan vi alla vara utan. Grönsakerna var fina och höll bra kvalitet.

Det jag hade önskat har att göra med min laktosintolerans och glutenkänslighet att göra. Jag hade gärna sett att det gick att få kassen med laktosfria produkter och utan gluten. Det ingick bröd till hamburgarna och en soppa men i båda fallen handlade det om surdegsbröd som är lite bättre än vanligt bröd och snällare mot magen.

Det finns så klart kassar som tar hänsyn till allergier och intoleranser men jag hade önskat att det gick att kombinera med eko. På matkasse.nu hittar du snabbt de kassar som är till exempel glutenfria. Det är ju en av de stora fördelarna med siten.

matkasse ekologisk mathem

Om du inte redan har testat en matkasse med tillhörande recept, så tycker jag absolut att du ska göra det. Vi är många som vill laga god mat på bra råvaror men inte riktigt har tiden. Med en sån här matkasse får du smidigt hjälp med både recept och mathandlandet. Det enda du behöver göra är att laga maten, ställa den på bordet och äta den. Perfekt!

Om du redan har upptäckt och regelbundet köper med matkassar så rekommenderar jag dig ändå att gå in på Matkasse.nu. Dels får du snabbt en överblick över alla aktuella erbjudanden och kan göra en bra deal och dels får du hjälp med att se om det finns någon matkasse som passar dina behov ännu bättre. All information du behöver på ett ställe. Perfekt, eller hur?

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply