0 In Personligt

SVALKANDE MELONGLASS

God morgon!

Oj, vilka positiva reaktioner mitt inlägg från igår fick. TACK! Jag fick jättemånga kommentarer både på instagram och här på bloggen. Det blev tydligt att ni är många som känner som jag och delar mina erfarenheter. Hela syftet med mitt inlägg var att vara som en motvikt till det här med alla dieter som ska följas och visa att det går att äta ”bara” hälsosamt utan att äta enligt X eller Y. Och att du inte måsta göra det 100 % av tiden och att du inte misslyckas för att du åter tårta på kalas eller några godisbitar någon gång då och då. För dig som har ett sunt förhållande till mat så låter det självklart och det är ju så det ska vara. Men för alla oss ”duktiga flickor” som hela tiden letar efter den perfekta dieten eller kosthållningen som ska lösa alla problem, så är det tyvärr inte så enkelt. Men med små steg i rätt riktigt så tar vi oss dit sakta men säkert :)

Läs mer:

Varför jag har slutat med alla dieter

Melonglass – perfekt för varma sommardagar

10 grader här imorse. Inte ok! Men jag hoppas att värmen kommer snart. Om inte så för att få göra en ny omgång av den här goda melonglassen. Igår delade jag en film på min YouTube-kanal där jag visar hur du enkelt gör denna goda glass. Titta gärna på filmen genom att klicka på bilden här nedanför. Om du gillar filmen, så skulle jag vill jätteglad om du ville prenumerera på min kanal genom att klicka på den röda knappen. I det här inlägget hittar du glassrecept i sin helhet.

melonglass

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply