3 In Personligt

Kampanjkod Nextory – en hel månads gratis med alla dina favoritböcker

Everydaystories-partner-promotion

Idag mina vänner har jag ett riktigt bra erbjudande till er! Om du är som jag och gillar att läsa och lyssna till nya böcker så kommer du att älska det här! Jag har nämligen genom ett samarbete med Nextory fått möjlighet att ge er varsin helt gratis månad att botanisera bland deras ljud- och e-böcker. Värde 249 kr.

Nextory är en tjänst som liknar spotify fast är med ljud och e-böcker istället. Det här erbjudandet ger dit tillgång till tusentals titlar att ta del av genom din mobil, läsplatta, bilen osv. Helt gratis och utan bindningstid. Erkänn bra och perfekt med massa nya ljudböcker att ha sällskap av under vårens promenader!

Jag har plockat ut ett gäng med exempel på böcker som jag tror kan intressera er. Titta här vilka titlar som finns bland Nextorys utbud:

nextory

Jag blev själv positivt överraskad av det stora utbudet av böcker inom hälsa/psykologi som nu står på min ”att-läsa/lyssna-lista”. Självklart har de böcker inom alla möjliga kategorier som skönlitteratur, mat & dryck, sport & fritid, barn & ungdom osv. Du kan själv redan nu besöka Nextory och kolla runt bland kategorierna och se vilka titlar de har innan du tar del av din gratis-månad.

Erbjudandet ger dig 1 månads gratis medlemskap där du har full tillgång till hela Nextorys utbud och helt utan bindningstid. Ett erbjudande värt 249 kr. Efter din gratis månad så avgör du om du vill fortsätta eller känner dig nöjd med de böcker du har fått ta del av. Det är alltså helt gratis och du binder inte upp dig till något utan kan enkelt avsluta efter din första gratis-månad.

Koden CLEANEATINGBY ger dig en månads gratis abonemang hos Nextory. Dom har olika nivåer men så klart ska du välja premium så du får full tillgång till allt. När månaden är slut så väljer du själv om du vill fortsätta att ha tillgång till alla fantastiska böcker eller om du känner dig nöjd. Det är alltså ingen bindningstid i erbjudandet.

Du kommer att bli ombedd att registrera ett betalkort men det är enbart för att det inte ska bli glapp i din prenumeration om du efter din första månad vill fortsätta. Det kommer att dras 1 kr men denna betalas tillbaka direkt om du väljer att hoppa av efter din gratis-månad.

För att ta del av erbjudandet – använd koden CLEANEATINGBY den här sidan (länk) för att starta din gratis månad och få tillgång till alla härliga titlar!

Everydaystories-partner-promotion

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  En solig helg i Stockholm med mannen |
  11 maj, 2016 at 10:03

  […] att du får en månads gratis medlemskap hos Nextory med fri tillgång till ljud- och e-böcker? Läs mer här.) Väl framme och efter att ha lämnat väskorna på hotellet så tog vi oss en promenad på stan. […]

 • Reply
  Hur man blir en löpare – mina historia och mina bästa tips |
  30 maj, 2016 at 13:15

  […] Läs/lyssna till Martina Haags underbart fantastiska bok Heja heja med underrubriken ”från att orka stappla 20 meter till att springa marathon”. Det är en fantastiskt rolig och inspirerande bok med hög igenkänningsfaktor för alla oss som någon gång har känt oss som en elefant i löparspåret. Du kan läsa eller lyssna till Heja heja helt gratis genom att använda min kod och få en gratis månad hos Nextory och hela deras utbud av böcker. Koden gäller bara i några dagar till så skynda dig att använda den om du inte redan gjort det. Du kan läsa mer om hur du gör här.  […]

 • Reply
  Bryta sötsuget | Clean Eating by Annika
  7 januari, 2017 at 12:10

  […] Sockerbomben 3.0 är en fantastisk bok där fakta, studier och kunskap varvas med personliga anekdoter och erfarenheter. I boken ges handfasta råd för hur man ska göra själv för att ta tag i ett osunt förhållande till socker och snabba kolhydrater. Jag har berättat mer om boken här och berättar där hur du genom mitt samarbete med Nextory kan få den alldeles gratis. Med min kod CLEANEATINGBY får du en hel månads fri tillgång till hela Nextorys utbud av ljud- och e-böcker. Erbjudandet är vår 249 kr. Du använder koden CLEANEATINGBY på denna sida för att utnyttja ditt erbjudande. Du kan läsa mer om hur det funkar här.  […]

 • Leave a Reply