0 In Annika tipsar

Deals hos Bodystore – vecka 8

banner annonslänk bodystore

Bodystore har varje vecka flera bra deals och denna vecka är så klart inget undantag.

Upp till 25 % på vitaminer och mineraler

Denna vecka är ett bra tillfälle att passa på att fylla på med vitaminer och mineraler där hemma. D-vitamin från flera fantastisk märken hittar du just nu till bra pris. D-vitamin behöver vi äta ett par månader till tills skolan skiner lite starkare och står högre på himlen.

Även zink och magnesium finns till bra deals denna vecka.

Upp till 25 % på livsmedel

Stora delar av mitt skafferi här hemma beställer jag hem från Bodystore. Alla vi som vill göra bra val och råvaror av bra kvalitet, vet att det kan kosta en del. Därför försöker jag passa på att beställa hem när Bodystore har bra deals, precis som de har denna vecka.

Jag älskar mandelsmör och antingen vill jag ha egna nötter hemma och göra eget eller så köper jag klart. Chiafrö vill jag ha till min chiasylt.

chiasylt
mellanmålsmuffins_äpple

Här nedanför är några exempel på bra deals:

Annika signatur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply