Hej på er!

Skickar några tulpaner till er som motvikt till det gråa vädret denna fredag. Köpte dom till mig själv häromdagen och att ha snittblommor hemma är verkligen en vardagslyx. Nåt jag rekommenderar alla att göra oftare. Tulpanerna ger mig hopp om att vintern snart är slut och snart är våren här. Någon mer än jag som hoppas på en riktigt tidig vår?

160129tulpaner

160129tulpaner2

Idag har det varit fullt ös för min del. Först upp tidigt och iväg till gymmet. Hem käka frukost. Barnen till förskola. Iväg till banken för möte med företaget. In på biblioteket och lämna tillbaka ett gäng böcker. Hem käka lunch och nu dags för jobb och plugg.

Först, gymmet – mitt träningsmål för 2016 var ju bland annat att öka på delen styrketräning. Hittills har det tyvärr gått så där och jag har mer eller mindre uteslutande tränat löpning och spinning. Men den här veckan så hände det och efter veckans första gym-pass så har jag gått runt med galen träningsvärk. Jag är en sån person som älskar känslan av träningsvärk och jag får aldrig träningsvärk av spinning t ex. Älskar känslan av att veta att man gjort rätt och tagit i! Imorse var det som sagt dags igen.

img_0747.jpeg

img_0745.jpeg

Dagen började alltså på bästa sätt – med trött och svettig kropp och glad knopp ;) och dagen har fortsatt på bra sätt. Se vad jag upptäckte på väggen när jag var inne på biblioteket! Ha! Det är ju jag. Smått surrealistisk känsla att se sig själv där på väggen. Det är en poster om min föreläsning som jag håller på Tjörns kommunbibliotek nästa onsdag, genom Studiefrämjandet. Varm välkomna om ni vill och kan! Jag kommer berätta om filosofin bakom clean eating, vilken mat vi är designad för, dolt socker, tillsatser att se upp med, tips för att få i sig så bra och näringsrik mat som möjligt och massa annat. (Sorry för kass mobil-bild taget i farten.)

clean eating föreläsning

Jag föreläser både för företag och privatpersoner så släng gärna iväg ett mail om du är nyfiken på olika upplägg och möjligheter.

Efter lunch kom nästa glada nyhet och mail från redaktionen på tidningen Matkärlek (spana in min blogg där) där de berättade att ni som följer mig kan testa tidningen till ett grymt bra pris när ni använder koden cleaneating.

3 nr för 99 kr eller 8 nr för 249 kr.

Ni beställer via den här länken. I nästa nummer som kommer ut i början av februari så kommer jag att vara med och om du inte vill missa det så använd koden och beställ din tidning till grymt bra pris innan januari är slut.

Jag vet att många av er som följer mig hade gillat det nummer som finns ute i butik just nu. Där hittar du härliga inlägg och tips för att laga mer vegetariskt och för att komma igång med paleo eller lchf. 

matkarlek-nr1-4

matkarlek-nr1-2

matkarlek-nr1-6

Ha nu en toppen-helg och glöm inte att kika in här hos mig ;)

Inlägg i samarbete med Matkärlek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *