2 In Personligt

Back to life, så smått i alla fall

God morgon!

Efter helgen ska man ju känna sig utvilad, eller hur? Men för mig är det ganska tungt och trött just nu. Massa saker som ska göras både med plugget och med företaget och så åkte vi på vår andra omgång magsjuka i helgen och det var Nils tur. Henrik var iväg och åkte skidor med ett gäng kompisar också så jag var själv hemma i kräk-infernot. Alltså magsjuka – går det inte att hitta ett vaccin? Finns inte mycket som är värre. Både hur kass man mår när man själv är sjuk men även den psykiska terror som det innebär att gå runt och bara känna efter och fundera på om man städat tillräckligt och tvättar händerna tills de spricker. Usch! Nu hoppas vi i alla fall att det ä över för vår del.

Nu vet ni anledningen till den ofrivilliga blogg-frånvaron. Idag blir det skola/plugg inför tenta som närmar sig med stormsteg (tyvärr) och fixa det sista inför föreläsningen imorgon-kväll. 

clean eating föreläsning

För att avsluta det här gnälliga och ”tyck-synd-om-mig-själv”-inlägget så kommer här något som satte guldkant på gårdagen. Henrik kom hem med en sån fin överraskning till mig – mina alldeles egna visitkort! Så nöjd och blev så glad!

clean eating visitkort

Ytterligare kul saker som är på g är ju att jag kommer att synas i nästa nummer av tidningen matkärlek. Du vet väl att du får en grym rabatt med koden cleaneating?

3 nr för 99 kr eller 8 nr för 249 kr.

Använd koden här och klicka hem tidningen så att du inte missar nästa nummer med mig i ;)

annons mk 2015

I samarbete med Matkärlek.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nisse Hult
  2 februari, 2016 at 19:42

  Hej Annika
  Vinnare kommer alltid igen och stoppas inte av lite magsjuka.
  Snygga visitkort du fixat.

  • Reply
   admin
   3 februari, 2016 at 13:17

   Tack :)

  Leave a Reply