Hej på er!

Hur har ni det denna onsdag? Jag har haft en helt fantastisk onsdag hittills. Jag vaknade och kände mig pigg och kry igen och med en härlig känsla i kroppen efter gårdagens omgång i gymmet. Det plus att barnen också vaknade utsövda och sova. Älskar när man hinner få till lite mys med barnen på morgonen innan det är dags att ge sig iväg till förskola och jobb och idag hann vi med lite kurragömma bakom gardinerna. Ha ha, inser att jag är partisk men min 2åring är jäkligt go ;)

kurragömma

Frukosten blev också en höjdare och bestod av min senaste favorit – bovetegröt med kanel och kardemumma. Recept kommer! Bovete är inte släkt med vete trots sitt namn. Bovete är inte ens ett spannmål utan en ört som är naturligt fri från gluten. Funkar i både bakning och som sagt i gröt. Påminner om havregrynsgröt och jag fullkomligt älskar det! 

Jag har ju trappat upp min kolhydrater och mår så jäkla bra att jag undrar varför jag inte lyssnat på min kropp (och min man) och gjort det tidigare. Jag räknar inte men gör alltid överslagsräkning i huvudet och har länge legat mellan 20-30 gr kolhydrater per dag (vanligt för medel-svensson är uppemot 300 gr) i syfte om att få till en bra fettförbränning pga låga insulinnivåer. Man kan tycka att man borde inse att man bör ändra nåt när resultat uteblir eller snarare blir det motsatta och ork både till träning och livet i stort är noll. 

Nu har jag lagt till mer bra kolhydratskällor som rotfrukter, frukt, sötpotatis, vanlig potatis, quinoa osv. Allt glutenfritt och rent/oprocessat. Och som sagt mår så jäkla bra! Längre inlägg på detta ämne kommer.

Hela förmiddagen har jag suttit framför datorn och jobbat med företaget och fixat med det sista på föreläsningen som går av stapeln ikväll. Ska bli så himla kul! Hoppas verkligen att det inte blir en engångsgrej och att jag framöver får möjlighet att göra fler.

clean eating föreläsning

Solen skiner helt fantastiskt här hos mig och  jag hoppas innerligt på en tidig vår.