1 In Personligt

Ägg – bästa frullen

God morgon!

Då var det onsdag hörrni. Och den här onsdagen inleder jag med att testa något helt nytt för mig – ägglatte.

Ja jag vet – det låter inte alls gott och jag har länge bara sagt nej, och tänkt att det kan bara inte vara gott. Men så den senaste tiden har jag sett allt fler skriva om det och att det ska vara så himla gott. Så jag tänkte att jag kan ju inte vara sämre än att jag måste testa.  Och det var inget som revolutionerade min värld men gott var det. Jag hade helt ärligt inte kunnat gissa att det var ägg i om jag inte visste det.

Det var en krämig och skummig kaffe men en mild och len smak, precis som en ”vanlig” latte fast med fördelen av mer protein och du slipper allt mjölksocker. Receptet hittar du här. Ge latten en chans, trots sitt namn!

frukost4

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maja
    14 oktober, 2015 at 22:25

    Hejsan, jag har precis hittat din blogg och tycker clean eating låter riktigt spännande! Jag vill bara fråga vad är det för röra du har i avocadon på denna bilden? Jag fullkomligt älskar avocado och det ser riktig smaskigt ut på bilden! :)

  • Leave a Reply