0 In Personligt

Dagar i London

Hej! 

Tänkte bara kika in för att säga att denna vecka kommer det att vara ganska lugnt här på bloggen och om du vill följa mig så tycker jag att du ska kika in till mig på instagram istället. Där uppdaterar jag dagligen

Jag är på språng denna vecka och inleder med ett par dagar i London med Henrik. Väl hemma igen drar vi med barnen och mormor och morfar till Legoland. En vecka full med massa kul alltså. Men som sagt, kika in på instagram där jag uppdaterar dagligen. Idag har jag till exempel visat upp vad jag köpte på London-måstet – fantastiska WholeFoods.

Här på bloggen kan du passa på att kika runt bland mina recept eller varför inte kolla igenom mina filmer på YouTube

Önskar dig en fin vecka så ses vi på insta och här igen på måndag!

clean eating by annika

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply